Η ΔΕΥΑΛ δώρισε περιπολικό στην Ελληνική Αστυνομία

* ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ» * ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ: «ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ» * ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ: «ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ»

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2018 22:06

Χαμόγελα ικανοποίησης πλημμύρισε χθες το απόγευμα ο χώρος των εγκαταστάσεων της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας, καθώς εκεί έγινε η τελετή παράδοσης του καινούριου περιπολικού αυτοκινήτου, από τη ΔΕΥΑΛ προς το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης, ικανοποιώντας το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας.

Τόσο ο δήμαρχος Λάρισας κ. Απόστολος Καλογιάννης όσο και ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος κ. Βασίλης Καραπιπέρης τόνισαν πως η απόκτηση αυτού του οχήματος θα συμβάλει στη διατήρηση του καλού επιπέδου αστυνόμευσης με τον πρόεδρο της ΕΑΛ Κ. Νταβούρα να προσθέτει πως γίνεται πράξη το σύνθημα «ασφαλής αστυνομικός σημαίνει ασφαλής πολίτης». Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης με την ταυτόχρονη ιδιότητα του προέδρου της ΔΕΥΑΛ, δήλωσε στην «Ε»: «εμείς από τη μεριά μας αναπτύσσοντας συνέργειες με τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα που κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας και να δωρίσουμε ένα αυτοκίνητο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και μέσω αυτής στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας για τις ανάγκες της υπηρεσίας. Θεωρούμε πως είναι μια ενέργεια που βοηθάει τους πολίτες της Λάρισας και φυσικά την Αστυνομική Διεύθυνση για να συνεχίσει να διατηρεί το καλό επίπεδο της αστυνόμευσης που υπάρχει», για να καταλήξει στο ότι «είναι αλήθεια πως γεγονότα μεγάλα στην πόλη δεν έχουμε και γι’ αυτό οφείλουμε ένα ευχαριστώ».

Παίρνοντας τη σκυτάλη ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Ταξίαρχος κ. Βασίλης Καραπιπέρης αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Δημάρχου και στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΛ «για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά» συμπέρανε πως αυτή η κίνηση «θα συμβάλει τα μέγιστα στην αστυνόμευση και στη βελτίωση της ζωής των πολιτών».

Τέλος από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Θανάσης Νταβούρας υποστήριξε πως «το σύνθημα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας είναι «ασφαλής αστυνομικός σημαίνει ασφαλής πολίτης». Η πράξη δωρεάς του περιπολικού από τη ΔΕΥΑΛ κάνει αυτό το σύνθημα πραγματικότητα. Είναι μια κίνηση που βοηθάει πρώτα τους Λαρισαίους.

Το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας είναι το μεγαλύτερο επαρχιακό τμήμα καθώς η Πάτρα έχει τρία τμήματα και το Ηράκλειο δύο. Παρόλα αυτά είχε ένα αυτοκίνητο με 780.000 χιλιόμετρα. Είναι πραγματικότητα μια δωρεά που δίνει ζωή στο ΑΤ Λάρισας και σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο για σχήμα λόγου. Θα προσπαθήσουμε», κατέληξε ο κ. Νταβούρας «να το εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρουμε πως ο Δήμος Λαρισαίων είναι δίπλα μας και ελπίζουμε στη συνέχεια αυτής της αγαστής συνεργασίας».

Παρόντες στην τελετή παράδοσης ήταν: ο γενικός επιθεωρητής βορείου Ελλάδας, αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τόλιας, ο διοικητής του αστυνομικού Τμήματος Λάρισας κ. Λοΐζος Παντικίδης, ο υποδιοικητής του τμήματος κ. Γιώργος Γκουντουμάνης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών και διοικητής της Ασφάλειας κ. Χρήστος Καλούσιος. Αναμνηστικά δόθηκαν στον δήμαρχο Λάρισας σε ένδειξη ευχαριστιών.

Του Κώστα Γκιάστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass