Ακύρωση των αποτελεσμάτων του Βρεφονηπιακού Τυρνάβου

ΖΗΤΑ Ο ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2018 15:12

Με αφορμή τον δεύτερο κύκλο προκήρυξης (voucher) για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Σπανογιάννης ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για τον τρόπο που αντιμετώπισε το ζήτημα.

 Συγκεκριμένα, αναφέρει πως «ενώ η εγκύκλιος καθορίζει την 1η Οκτωβρίου ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, το σύστημα καταχώρησης των αιτήσεων στον Δήμο Τυρνάβου εμφανιζόταν ως κλειδωμένο, δέκα ολόκληρες μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας».

Έτσι ο κ. Σπανογιάννης, όπως δηλώνει, αναγκάστηκε να παρέμβει με τον ακόλουθο τρόπο και σημειώνει: «Σε συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΗ, αντιδήμαρχο κ. Χρ. Τσιόπα, ζήτησα να επανεξετασθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων γονέων, διότι τα αποτελέσματα στον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι πλασματικά, με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου. Το αίσθημα δικαίου πρέπει να αποκατασταθεί στους ενδιαφερόμενους γονείς, ιδιαίτερα μάλιστα σε εκείνους που δεν μπορούν να καταβάλλουν τα τροφεία και χρειάζονται την αξία τοποθέτησης (voucher)».

Τέλος, ο κ. Σπανογιάννης, με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: «Με λυπεί το καθεστώς αδιαφορίας που είδα να επικρατεί σε μια τόσο ευαίσθητη κοινωνική δομή του Δήμου Τυρνάβου, όπως είναι ο Βρεφονηπιακός Σταθμός. Αναμένω την κίνηση του αντιδημάρχου, κ. Τσιόπα, όπως μου υποσχέθηκε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαμε, ώστε να ακυρώσει τα αποτελέσματα και να καλέσει όλους τους ενδιαφερόμενους για να υποβάλουν αίτηση ξανά, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου στους γονείς των παιδιών».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass