Δεν κατεβαίνει στις εκλογές του Ι.Σ.Λ. ο Δ. Κρανιώτης

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2018 15:14

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας ανακοίνωσε ο Δημ. Κρανιώτης, γραμματέας της απερχόμενης διοίκησης του ΙΣΛ. Ο κ. Κρανιώτης, ο οποίος εκλέγεται κατά τις τελευταίες πέντε θητείες στη διοίκηση του ΙΣΛ, σημειώνει: «Η ζωή μας κύκλους κάνει.

Άλλοι κύκλοι κλείνουν κι άλλοι νέοι κύκλοι ανοίγονται μπροστά μας. Ανακοινώνω την επιλογή μου να μην κατέβω ως υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου. Αποφάσισα να κλείσω έναν σημαντικό κύκλο 22 ετών για μένα, καθώς από το 1996 έως σήμερα συμμετείχα ανελλιπώς στις εκλογές του Ι.Σ.Λ., στο Δ.Σ. του οποίου εκλέχθηκα μέλος για 5 θητείες. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ι.Σ.Λ. Κων/νο Γιαννακόπουλο για την τιμητική πρότασή του να είμαι εκ νέου υποψήφιος, καθώς και για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας στο Δ.Σ. για 3 θητείες, στις οποίες τιμήθηκα με τα αξιώματα του αντιπροέδρου, του ταμία και του ειδ. γραμματέα, καθώς και τη θέση του διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού «Ιπποκράτης» του Ι.Σ.Λ. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους γιατρούς που με ψήφισαν όλα αυτά τα χρόνια ως αγροτικό γιατρό, ως ειδικευόμενο γιατρό και ως ειδικό γιατρό. Εύχομαι μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησα στο Δ.Σ. του ΙΣΛ να τίμησα την ψήφο τους. Κλείνοντας, εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψήφιους της παράταξής μου στις προσεχείς εκλογές στις 21 Οκτωβρίου 2018».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass