«Θα βάλουμε τέλος στα εμπόδια αγροτών και κτηνοτρόφων»

Επίσκεψη Χρ. Κέλλα στο Ναρθάκι

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2018 15:12

Το Ναρθάκι επισκέφθηκε ο αν. τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ανέφερε πως «οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι βρίσκονται αντιμέτωποι με μία σειρά από τραγικές επιλογές της κυβέρνησης, οι οποίες λειτουργούν ως αντικίνητρα για την εθνική παραγωγή», επισημαίνοντας τα «άδικα ασφαλιστικά και φορολογικά βάρη καθώς και την ανεπαρκή λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών».

Ωστόσο, τόνισε ότι «η ΝΔ έχει μία ολοκληρωμένη στρατηγική για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα», επισημαίνοντας:

«Θα βάλουμε τέλος στα εμπόδια των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας. Από τη ΔΕΘ, ο πρόεδρός μας, Κ. Μητσοτάκης, επανέλαβε τις πάγιες θέσεις μας σε σχέση με τη μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή στο 9% και την αναπροσαρμογή των ασφαλιστικών εισφορών.

Επιπλέον, φορολογικά κίνητρα για τα συνεργατικά σχήματα των παραγωγών, η αντιμετώπιση της εξοργιστικής και αδικαιολόγητης καθυστέρησης στην απορρόφηση πόρων από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και η ριζική αναμόρφωση του ΕΛΓΑ, που λειτουργεί με κανονισμό της δεκαετίας του ’50, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κλιματικές συνθήκες, είναι στις προτεραιότητες του προγράμματός μας.

Όσον αφορά την κτηνοτροφία, δέσμευσή μας είναι, “η εντατικοποίηση των ελέγχων για τις αθρόες ελληνοποιήσεις κρέατος και γάλακτος και η προστασία των γαλακτοκομικών και τυροκομικών προιόντων”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass