Απείλησαν αντιδήμαρχο με περίστροφο!

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΛΑΔΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2018 22:00

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες στις 2 μετά το μεσημέρι στο δρόμο Τυρνάβου -Αμπελώνα δύο χιλιόμετρα μετά την διασταύρωση με τον δρόμο Τυρνάβου – Λάρισας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δύο άγνωστοι άνδρες οι όποιοι επέβαιναν σε δίκυκλο μηχανάκι, έχοντας ο ένας στο κεφάλι του κουκούλα και ο δεύτερος μαντήλα στο πρόσωπό του, ξαφνικά πέταξαν στο οδόστρωμα δεκάδες γυάλινα μπουκάλια με λάδι γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία αλλά και να κινδυνέψει η ζωή του αντιδημάρχου Αμπελώνα του Δήμου Τυρνάβου κ. Γιώργου Κουτσοδήμου ο οποίος τυχαία εκείνη την στιγμή μετέβαινε από το Δημαρχείο Τυρνάβου στο Δημαρχείο Αμπελώνα.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο κ. Κουτσοδήμος σημείωσε ότι βλέποντας τα σπασμένα μπουκάλια στο οδόστρωμα και τα χυμένα λάδια σταμάτησε να δει τι συμβαίνει. Από παρακείμενο θαμνώδη χώρο τότε ξεπετάχτηκε ο ένας απ΄τους δύο κουκουλοφόρους και του πρόταξε το περίστροφο, καλώντας του να φύγει αλλιώς θα πυροβολούσε. Ο κ. Κουτσοδήμος κράτησε την ψυχραιμία του και ζήτησε τα στοιχεία του αγνώστου ο οποίος μετά τον συνεργό του έφυγαν με το μηχανάκι βλέποντας την ψυχραιμία του αντιδημάρχου αλλά και από το γεγονός ότι λόγω των λαδιών και γυαλιών στο οδόστρωμα είχε ήδη σταματήσει η κυκλοφορία οχημάτων και είχε αρχίσει να δημιουργείται ουρά αυτοκινήτων.

Για το συμβάν προανάκριση κάνει το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass