Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη ο Νίκος Παπαδόπουλος

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 16:33

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λάρισας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας», όπου συναντήθηκε με το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης, τη Διεύθυνση και το προσωπικό της.

Στη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους της Βιβλιοθήκης, ενημερώθηκε για τις δράσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και το έργο της.
Επιπλέον στη συζήτηση με τον κ. Παπαδόπουλο, η προϊσταμένη της Βιβλιοθήκης κ. Τσιάνα Γεωργία και η πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου κ. Κανδήλα Ιουλία αναφέρθηκαν στα προβλήματα που σχετίζονται τόσο με τις υποδομές όσο και τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης. Τόνισαν επίσης την ανάγκη ολοκλήρωσης του δευτέρου ορόφου της καθώς και την αναγκαιότητα πρόσληψης ανθρώπινου δυναμικού που έχουν ως στόχο την καλύτερη λειτουργία της Βιβλιοθήκης.
 Ο κ. Παπαδόπουλος από την πλευρά του, που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας, υποσχέθηκε να συνεχίσει τις προσπάθειές του για την προώθηση των αιτημάτων της και για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας που υπήρξε ως τώρα .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass