Πλούσιο θέαμα υπόσχεται ο Δήμος στο «Πάρκο των Ευχών»

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2018 22:04

Η οικογένεια των χιονανθρώπων, η παραμυθοχώρα, η μανιταροχώρα, το ταχυδρομείο για τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη, το εργαστήριο των ξωτικών, το καρουζέλ, και τα τρενάκια που οδηγούν στον Βόρειο Πόλο θα περιμένουν και φέτος να ταξιδέψουν στη μαγική «χώρα» των Χριστουγέννων τα παιδιά που θα επισκεφθούν το «Πάρκο των Ευχών».

Για δεύτερη χρονιά οι ευχές των Χριστουγέννων θα «πραγματοποιηθούν» στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο πάρκο Αλκαζάρ. «Όλοι εργάζονται εδώ και μήνες πυρετωδώς, «υπολογίζουμε στο τέλος Νοεμβρίου μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου το «Πάρκο των Ευχών» να ανοίξει τις πύλες του και να υποδεχτεί τους επισκέπτες του», σημειώνει ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης Παναγιώτης Νταής. Ο ανταγωνισμός φαίνεται πως φέτος θα είναι μεγάλος, ήδη έχουν ξεκινήσει τις διαφημιστικές τους καμπάνιες θεματικοί χώροι στην Αττική, στις 30 Νοεμβρίου ξεκινά ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα και εκείνες τις ημέρες ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό και η Ονειρούπολη στη Δράμα «Στοίχημά μας φέτος είναι πέρα από την καλή οργάνωση και λειτουργία, η μεγάλη προβολή», αναφέρει.

Στον χώρο του πάρκου, στο Αλκαζάρ εδώ και καιρό βρίσκονται εργαζόμενοι που ασχολούνται με τις υποδομές, κάνουν ηλεκτρολογικές εργασίες, ανοίγουν νέους διαδρόμους, δημιουργούν αποστραγγιστικά έργα για τα νερά της βροχής. Όπως υπογραμμίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τη διακόσμηση και τον φωτισμό αλλά και για την τοποθέτηση των θεματικών κατασκευών. Παράλληλα, μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας που είχε δημιουργηθεί πέρυσι οι υπεύθυνοι του Πάρκου των Ευχών έλαβαν υπόψη τους όλες τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις των πολιτών και έτσι φέτος στον χώρο θα υπάρχει φάτνη αλλά και χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται μέσω της ιστοσελίδας του Πάρκου να ανοίξει η εφαρμογή για τη δήλωση συμμετοχής των εθελοντών αλλά και η κατάθεση προτάσεων για τις καλλιτεχνικές δράσεις. Παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας θα μπορούν να δηλώνονται οι οργανωμένες εκδρομές σχολείων και συλλόγων αλλά και οι έμποροι που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Ο Δήμος Λαρισαίων υπόσχεται για φέτος περισσότερες θεματικές κατασκευές και παγοδρόμιο στη λίμνη ακόμα πιο εντυπωσιακό από πέρυσι. Για να επικοινωνήσει το «Πάρκο των Ευχών» και να αποτελέσει η πόλη γιορτινό προορισμό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λάρισα τις επόμενες ημέρες πανελλήνια συνάντηση τουριστικών πρακτόρων. Στους τουριστικούς πράκτορες θα παρουσιαστεί το «Πάρκο των Ευχών» και η πόλη, θα γίνουν επισκέψεις στο πάρκο Αλκαζάρ, στο Διαχρονικό Μουσείο και θα περπατήσουν στο κέντρο της Λάρισας ενώ θα έχουν επαφές και με τοπικούς φορείς του τουρισμού.

 

Ζωή Παρμάκη 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass