ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2018 15:54

Την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων γιόρτασαν στα Φάρσαλα τα μέλη της Τρίτης Ηλικίας του ΚΑΠΗ, του Δήμου Φαρσάλων. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) και ο Σύνδεσμος Ατόμων Τρίτης Ηλικίας Φαρσάλων, «Ο Αχιλλεύς».

Εκ των πραγμάτων, οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας. Η Τρίτη Ηλικία στην κοινωνία μας, συμβάλλει στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, αφού στην εποχή μας παίζει έναν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, στην οικογένεια, μέσω του εθελοντικού έργου της, της μεταλαμπάδευσης εμπειριών και των γνώσεών της, στην νέα γενιά.

Στο ΚΑΠΗ οι ηλικιωμένοι βρίσκουν μία στέγη που μπορούν να συναντώνται όλοι μαζί ανταλλάσσοντας απόψεις και περνούν την ώρα τους ευχάριστα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κων/νος Τύμπας, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός, ο πρόεδρος συνδέσμου Τρίτης Ηλικίας κ. Βασ. Κυριαζής και η πρόεδρος συνταξιούχων ΙΚΑ Φαρσάλων κ. Ελ. Στράτου, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου, ο αντιδ. Φαρσάλων κ. Απ. Κυριαζής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μ. Ίφου, Β. Κατσιαούνης, Δ. Συροπούλου και Ν. Γκατζόγιας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τη χορωδία του ΚΑΠΗ, όπου τραγούδησε υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ.Γιώργου Αργυρού, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε, γλέντι και χορός.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο “Ε”)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass