ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο Γ. Κατσιαντώνης

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2018 15:10

Μια εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση είχε ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Γιώργος Κατσιαντώνης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, στην έδρα της Αρχιεπισκοπής. Όπως ανακοινώσε σχετικά το γραφείο Τύπου του βουλευτή, οι δύο άντρες είχαν κοινές απόψεις πάνω σε φλέγοντα ζητήματα όπως ο ρόλος των Θρησκευτικών στα σχολεία, οι συνέπειες της κοινωνικής, οικονομικής και εθνικής κρίσης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις αξιώσεις που θα έχει ο νέος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, μέσα από το ιερό έργο που θα αναλάβει σε μια Μητρόπολη με μεγάλη ιστορία.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης ζήτησε και πήρε την ευλογία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, δηλώνοντάς του ότι θα είναι ακούραστος συνοδοιπόρος στη θεάρεστη πορεία του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου.
*Εν τω μεταξύ απέστειλε και τις ολόθερμες ευχές του στον Νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο αναφέροντας τα εξής: «Η ιστορική Μητρόπολή μας, απέκτησε έναν φωτισμένο Ιεράρχη, γνώριμο στους κόλπους της Εκκλησίας, για την απέραντη αγάπη του προς όλο τον κόσμο, την προσήλωσή του στην Ορθόδοξη Πίστη, την ηθική ακεραιότητά του, τη λυτρωτική ανοιχτή αγκαλιά του στους ανθρώπους που ζητούν τη σκέπη του. Το λαμπρό παρελθόν του καταδεικνύει έναν ακούραστο αγωνιστή της Εκκλησίας μας, που με τη Χάρη του Θεού θα φέρει κοντά του όλους τους Λαρισαίους. Γνωρίζει, γιατί είναι κοντά στον λαό, ότι τα καθήκοντά του είναι δύσκολα, σε μια εποχή όπου οι θεσμοί, η πίστη και οι αντοχές των πολιτών δοκιμάζονται καθημερινά. Είμαι σίγουρος Σεβασμιότατε, ότι με τη στιβαρή προσωπικότητά σας θα αποτελέσετε έμπνευση για όλους και μέσα από τη Θεάρεστη πορεία σας θα αντλήσετε την αγάπη τους, τη θέρμη τους, την αγκαλιά τους. Σας εύχομαι από καρδιάς, η Αρχιερατεία σας να δώσει καρπούς, και σας διαβεβαιώ ότι θα βρίσκομαι με πίστη στη διάθεσή σας, για κάθε αρωγή στο υπεύθυνο και ιερό έργο που αναλαμβάνετε. ΑΞΙΟΣ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass