ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Επικίνδυνα τα κολονάκια

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2018 22:20

Σίγουρα αυτός που σκέφτηκε να τα τοποθετήσει δεν θα είχε υπολογίσει αυτήν την παράμετρο… Όμορφα, δένουν αρμονικά με την πέριξ εικόνα και το… μαρμαρένιο Αρχαίο Θέατρο, αλλά δεν είναι λειτουργικά και για να ακριβολογούμε είναι άκρως επικίνδυνα.

Ο λόγος για τα μαρμάρινα κολονάκια που διατρέχουν τον πεζόδρομο της Βενιζέλου από τη συμβολή της με τη Φιλελλήνων έως και την Παπαναστασίου. «Ημέρα παρά ημέρα κάποιος θα σκοντάψει, θα πέσει και θα χτυπήσει», λέει ο κ. Κώστας, ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος.
«Μάλλον είναι πολύ κοντά και δεν μπορεί να τα συλλάβει η περιφερειακή όραση» συνεχίζει, προσπαθώντας να δώσει μία εξήγηση για τον αριθμό των ατυχημάτων. Πολλά μάλιστα έχουν φύγει από τη θέση τους κι όποιος αμέριμνος απολαμβάνει τη θέα του Αρχαίου Θεάτρου, ή όποιος απρόσεκτος ασχολείται με το κινητό του τότε το ατύχημα είναι βέβαιο.
Τι θα γίνει όμως όταν το χτύπημα είναι πιο σοβαρό; Και δεν είναι κινδυνολογία αλλά πιθανότητες, κι επειδή είναι γνωστή η παροιμία με τη στάμνα που πάει πολλές φορές για νερό, ας μην περιμένουν οι υπεύθυνοι να σπάσει κάποιο κεφάλι… Ας μείνουμε στα γόνατα και τα πόδια που έχουν χτυπήσει πολλά μέχρι στιγμής. Με πληγές σε μύτη και μάτια κατέληξε στο Νοσοκομείο ο κύριος της φωτογραφίας.
Ελαφρύς όπως αποδείχτηκε ο τραυματισμός, ας μην περιμένουμε κάποιον πιο βαρύ για να δράσουμε όμως…
Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass