Γαλλικό ενδιαφέρον για στήριξη κοινωνικών δομών της Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2014 15:52 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:10

 

Την «Παιδική Στέγη» Λάρισας της Ελληνικής Μέριμνας, επισκέφτηκε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, της Γαλλικής φιλανθρωπικής οργάνωσης «PROSUMA», κ. Regis Ollier, η οποία έχει αναλάβει το κόστος εργασιών συντήρησης του κτιρίου της και την αντικατάσταση κουφωμάτων του.

Συνοδευόμενος από την οικογένεια του, επέβλεψε την πορεία των εργασιών στις κτιριακές εγκαταστάσεις, στις οποίες μάλιστα εργασίες συμμετέχουν και δύο Γάλλοι φοιτητές.

Στο γεύμα εργασίας που παρέθεσε η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Μέριμνας, ο κ. Οllier  ενημερώθηκε για την γενική κατάσταση της Ελληνικής Μέριμνας – Παιδικής Στέγης και τα προβλήματα της.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κ. Χρύσα Βουλγαράκη, εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε την αντικατάσταση των κουφωμάτων κ. Δημήτριος Μίχος και η κοινωνική λειτουργός του τμήματος της Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων κ. Βασιλική Δουλβατανιώτη, με την οποία ο πρόεδρος της «PROSUMA»  είχε μακρά συζήτηση. Ο κ. Ollier , έμεινε ευχαριστημένος από την όλη κατάσταση και διαβεβαίωσε πως η «PROSUMA» είναι διατεθειμένη και το 2015 να συνεχίσει το πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας αφενός , αλλά και οικονομικής υποστήριξης αφετέρου, όχι μόνο προς την Παιδική Στέγη Λάρισας, αλλά και προς άλλες δομές, εφόσον του αποσταλούν οι φάκελοι  με τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες που ζήτησε.

 Στη συνέχεια οι Γάλλοι φιλοξενούμενοι ξεναγήθηκαν από την πρόεδρο της «Παιδικής Στέγης» κ. Αγγελική Σιτρά στη πόλη της Λάρισας και αναχώρησαν αργά το απόγευμα  γοητευμένοι από την  φιλοξενία αλλά και από την νοικοκυροσύνη, την οργάνωση και τη ζεστή ατμόσφαιρα της Παιδικής Στέγης.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass