Με συνδρομή στο ΤΕΕ η εξυπηρέτηση της «Δομής Αμοιβών και Αυθαιρέτων»

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2013 9:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:06

 

Με ομόφωνη απόφαση της ΔΕ του Τμήματος, η «Δομή Αμοιβών & Αυθαιρέτων» του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας λειτουργεί και εξυπηρετεί πλέον τα μέλη που εγγράφονται «συνδρομητές» στην υπηρεσία αυτή, έχοντας ταυτόχρονα και επιπλέον προνόμια.  

Η «Δομή Αμοιβών και Αυθαιρέτων» παρέχει άμεση τεχνική βοήθεια σε θέματα που αφορούν τις αμοιβές των μηχανικών και την διαχείριση των αυθαιρέτων. Ειδικότερα:

- δίνει άμεσα χειροκίνητη έγκριση σε έργα αμοιβών που δεν εγκρίνονται αυτόματα

-εκδίδει χειροκίνητες εντολές πληρωμής σε περιπτώσεις που είναι αδύνατη για οποιοδήποτε λόγο η αυτόματη έκδοσή τους

-επιλύει άμεσα προβλήματα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των ηλεκτρονικών πλατφορμών Αμοιβών και Αυθαιρέτων

-συμβουλεύει για την ορθή καταχώρηση των στοιχείων στις προαναφερθείσες πλατφόρμες

-απαντά σε γενικής φύσεως απορίες σχετικές με τις αμοιβές και τα αυθαίρετα

-αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας με το κεντρικό ΤΕΕ για θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης από τα κεντρικά

Η υποστήριξη για τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα παρέχεται από τους συναδέλφους της «Δομής Αμοιβών και Αυθαιρέτων» και δια ζώσης τις ορισθείσες ημέρες και ώρες στα γραφεία του ΤΕΕ της Λάρισας και των νομαρχιακών ΤΕΕ Καρδίτσας και Τρικάλων, ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά άλλες ώρες και ημέρες. Επίσης, στο μέλλον ενδέχεται να εμπλουτιστεί η «Δομή» και με άλλες αρμοδιότητες διαχείρισης των νέων ηλεκτρονικών πλατφορμών που θα εισαχθούν στο ΤΕΕ (ταυτότητα κτιρίων, άδειες δόμησης κλπ.)

Η εξέλιξη της «συνδρομητικής» υπηρεσίας  επιβλήθηκε λόγω αλλαγής των οικονομικών δεδομένων προς το δυσμενέστερο μετά την «δια νομοθετικής πράξης» κατάργηση από την κυβέρνηση του 2% ως πόρου του ΤΕΕ. Η ετήσια συνδρομή, που καλύπτει μικρό μέρος της συνολικής δαπάνης καθώς το μεγαλύτερο συνεχίζει να το καλύπτει το ΤΕΕ, διαμορφώνεται στα 25 ευρώ για μέλη μηχανικούς κάτω 5ετίας και για μέλη άνω 5ετίας στα 50 ευρώ. Η συνδρομή αυτή καλύπτει την δια ζώσης εξυπηρέτηση των μελών στις οριζόμενες τακτικές ανά εβδομάδα ημέρες και ώρες (Λάρισα- Δευτέρα  12μ-3μμ, Τρίκαλα- Τετάρτη  6μμ-8μμ, Καρδίτσα- Πέμπτη 5μμ-7μμ), την ηλεκτρονική επικοινωνία (ερωτημάτων –απαντήσεων).

Οι συνδρομητές έχουν έκπτωση 30% στη συμμετοχή τους στα σεμινάρια που θα διοργανώσει το ΤΕΕ/ΤΚΔΘ μέχρι το τέλος της χρονιάς, σε θέματα «Ιδιωτικών έργων» πχ μελετών-επιβλέψεων, ΝΟΚ, αυθαιρέτων, νέου τρόπου έκδοσης οικοδομικών αδειών κλπ (σε περίπτωση που εμπίπτουν ήδη σε κατηγορία που έχει έκπτωση τότε, λαμβάνεται υπ’ όψιν μία, η ευμενέστερη για το μηχανικό έκπτωση).

Για την εγγραφή τους οι μηχανικοί μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος στα τηλέφωνα 2410257866 & 2410535615 ή στο email: tee_lar@tee.gr

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass