ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΟΤΕΣ, ΠΑΓΩΝΙΑ, ΧΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΙΕΣ

Ζωοκλέφτες στο καταφύγιο αδέσποτων του Δ. Λαρισαίων

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2013 1:30 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:12
Καταστροφικά έδρασαν οι ζωοκλέφτες, στη ζωολογική συλλογή του Δήμου Λαρισαίων, που βρίσκεται στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Οι δράστες έκοψαν τον φράχτη της ζωολογικής συλλογής από την πλευρά της Τερψιθέας και έκλεψαν τα παγώνια, τις φραγκόκοτες, τις χήνες, τις πάπιες και 10-15 κότες. Πριν από δυο εβδομάδες έσφαξαν στην αυλή του καταφυγίου 3 ετοιμόγεννες προβατίνες (οι οποίες διατηρούσαν καθαρό τον χώρο των 10 στρεμμάτων από τα ζιζάνια). Πριν από καιρό, κουνάβι πέρασε τον φράχτη και έκανε μεγάλη ζημιά. Η συλλογή δημιουργήθηκε με πολύ κόπο και μεράκι των εργαζομένων, που υπεραγαπούν και φροντίζουν όλα τα ζώα. Πλέον, θα ξεκινήσουν από την αρχή, για την επαναδημιουργία της.
Ο αναπληρωτής προϊστάμενος του καταφυγίου κ. Γιάννης Διαμαντούλης περιγράφει την κατάσταση, με αναφορά του στον Δήμο και αναφέρει: «Στο καταφύγιο, κατά περιόδους μπαίνουν από την περίφραξη και κλέβουν σκυλιά, είτε επειδή τα θέλουν αστείρωτα, είτε επειδή δεν θέλουν να περιμένουν τη διαδικασία, την οποία τηρούμε βάσει της νομοθεσίας, για την ολοκλήρωση των εμβολίων. Δύο-τρεις φορές την εβδομάδα πετούν αδέσποτα σκυλιά, τα οποία λόγω λύσσας δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό για την υγεία μου, την υγεία του προσωπικού και συνεπώς τη δημόσια υγεία, διότι δεν γνωρίζουμε από πού προέρχονται. Παρακαλώ να βελτιωθεί η υποτυπώδη περίφραξη, ενισχύοντάς την είτε με περίφραξη σταθερή, είτε με πλέγμα (δάρινγκ). Για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω, παρακαλώ να τοποθετηθούν άμεσα κάμερες παρακολούθησης για να βελτιωθεί η υπάρχουσα κατάσταση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass