ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΚΘΕΤΩΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ 12 η ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2013

Πλούσια επιχειρηματική δράση ενάντια στην κρίση

- Εγκαινιάστηκε χθες στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης - Τον Μάιο η Λάρισα θα φιλοξενήσει την έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ»

Δημοσίευση: 01 Απρ 2013 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:14
Ενάντια στις αντιξοότητες που δημιουργεί η οικονομική κρίση, η 12η Πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας, άνοιξε τις πύλες της χθες, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης, για να φιλοξενήσει και να αναδείξει την επιχειρηματική δραστηριότητα, δίνοντας ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξής της, ακόμη και σε χαλεπούς καιρούς.
Με τους επαγγελματίες εκθέτες να έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και στο ξεκίνημά της να καταγράφεται μια ικανοποιητική προσέλευση πρώτων επισκεπτών, διαφαίνεται για άλλη μια χρονιά ότι ο θεσμός πλέον για την πόλη, με γερές βάσεις ανάπτυξης.
Άλλωστε και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, σε χαιρετισμός του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, υποστήριξε ότι ο Δήμος δρομολογεί τη δημιουργία ενός Εκθεσιακού Κέντρου, ευελπιστώντας να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση, ενώ παράλληλα εκφράζοντας τη στήριξή του σε τέτοιους είδους επιχειρηματικά γεγονότα, τόνισε ότι προγραμματίζεται για πρώτη φορά η Λάρισα να φιλοξενήσει το πρώτο δεκαήμερο του Μαίου 2013, την γνωστή έκθεση «ΟΙΝΟΡΑΜΑ», η οποία μέχρι και σήμερα πραγματοποιείται και μόνο στην Αθήνα.
Την φετινή επιτυχία της έκθεσης να φιλοξενεί περισσότερους σε αριθμός εκθέτες φέτος και μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών , τόνισε εκπρόσωπος της συνδιοργανώτριας Εταιρείας «ARTEXPO», υποστηρίζοντας επίσης ότι: «Η πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας απέδειξε πως έχει γερά θεμέλια στην αγορά και στο καταναλωτικό κοινό.
Και η φετινή διοργάνωση έχει να αντιμετωπίσει πλήθος αντιξοοτήτων λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών παρόλα αυτά τα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των στόχων της ιστορίας της και του εμπορικού της ρόλου.
Διατήρησε τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά και διεύρυνε τα ποσοτικά της μεγέθη.
Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε βέβαια ότι στάθηκε στο ύψος της γιατί πάτησε σε ένα γερό έδαφος από πρωτοπόρες επιχειρήσεις που κινήθηκαν με όρους επιχειρηματικότητας, κόντρα σε αυτούς της επικαιρότητας»
Να σημειωθεί ότι η 12η Πολυκλαδική έκθεση Θεσσαλίας περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
-12ο Ευρωπαϊκό Σπίτι
-4ο Σαλόνι Ενέργειας
-9ο Σαλόνι Γάμου
-2ο Φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων
-2ο Σαλόνι αυτοκινήτου (CAR & GAS).
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 7 Απριλίου και θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή τις ώρες 5.30 μ.μ. ως 10 μ.μ., το Σάββατο: 5.30 μ.μ. ως 10 μ.μ. και την Κυριακή 11.30 π.μ. ως 10 μ.μ.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass