Τσίπρας: Βιώνουμε τις συνέπειες ενός ακήρυχτου πολέμου

Δημοσίευση: 04 Απρ 2013 17:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:20
Για την αποστολή του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας και της 110 Πτέρυγας Μάχης ενημερώνεται  αυτή την ώρα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που επισκέπτεται το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων ενώ αργότερα θα επισκεφθεί Πολεμική Μοίρα .  Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται στη Λάρισα στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε στρατιωτικούς σχηματισμούς  ενώ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος.
Με την ολοκλήρωση της ενημέρωσης στο ΑΤΑ ο κ. Τσίπρας δήλωσε μεταξύ άλλων πως «η χώρα εδώ και τρία χρόνια βιώνει τις συνέπειες ενός ακήρυχτου πολέμου.Ενός οικονομικού πολέμου . Με ευρύτερες όμως γεωπολιτικές προεκτάσεις και οι συνέπειες αυτού του πολέμου δεν είναι λιγότερο τραγικές . Έχουμε να βιώσουμε τόσο μεγάλη μείωση του επιπέδου ζωής αλλά και παρόμοια απόπειρα εισδοχής στον πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας από τους δανειστές μονάχα σε περίοδο πολεμική, όχι όμως σε περίοδο ειρήνης.
Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι περνάμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη ιστορική περίοδο με γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην ευρύτερη περιοχή και δεν μπορεί πια να συνεχίζουμε να υιοθετούμε και να ασκούμε πολιτικές που αναγάγουν το «ναι» σε όλα σε κυρίαρχη εθνική ιδεολογία. Που αποδέχονται στους δανειστές μας ακόμη και να έχουν λόγο στη χάραξη του αμυντικού σχεδιασμού της χώρας που μας οδηγεί σε μια κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και την προοπτικής της χώρας".
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass