Ραντεβού την Κυριακή για τον καθαρισμό της Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Απρ 2013 20:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:32

Σύσκεψη με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων για την διοργάνωση της δράσης «Let’s Do It Greece» διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Λαρισαίων, προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι δράσεις που θα αναλάβουν τόσο ο Δήμος όσο και οι συμμετέχοντες φορείς, στη δράση καθαρισμού σημείων της πόλης την Κυριακή 14 Απριλίου.

Στη διάρκεια της σύσκεψης ανταλλάχθηκαν απόψεις για την καλύτερη διοργάνωση των δράσεων, ενώ συζητήθηκαν επίσης πιθανοί χώροι στους οποίους οι εθελοντές θα αναπτύξουν τις δράσεις καθαριότητας.

 

Στη σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος, της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Λάρισας, των Ενεργών Πολιτών, του συλλόγου ποδηλατοδράσεων «Μία Λουρίδα», των Ποδηλατών Λάρισας, του Ποδηλατικού Συλλόγου «Πηνειός» και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Οι εκπρόσωποι των φορέων συμφώνησαν να συναντηθούν και πάλι την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 10 το πρωί, προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν επακριβώς τα σημεία στα οποία θα εξελιχθούν οι δράσεις της καθαριότητας.

Υπενθυμίζουμε πως η δράση «Let’s Do It Greece» εξελίσσεται την Κυριακή σ’ ολόκληρη την Ελλάδα με καθαρισμούς δημόσιων και δημοτικών χώρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass