ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

Εξόρμηση καθαριότητας στη Λάρισα

Δημοσίευση: 13 Απρ 2013 0:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:35
 

Στις 10.30 το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου, στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, ορίστηκε το ραντεβού των φορέων και των οργανώσεων της Λάρισας που συμμετέχουν στις δράσεις καθαρισμού χώρων πράσινου που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων με την υπηρεσία Καθαριότητας.

Πιο συγκεκριμένα δράσεις καθαρισμού θα εξελιχθούν στους χώρους πρασίνου του Πάρκου Αγ. Αντωνίου, του Πηνειού, του Φρουρίου, του Αισθητικού Άλσους, του Αλκαζάρ.

Οι οργανώσεις και οι φορείς που προωθούν τον εθελοντισμό και αναλαμβάνουν δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και συμμετέχουν στις δράσεις είναι  το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι Πρόσκοποι Λάρισας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Πηνειός» οι Ποδηλάτες Λάρισας, ο Σύλλογος ποδηλατοδράσεων «Μία Λουρίδα» και φυσικά ο Δήμος Λαρισαίων με τους εθελοντές του και την υπηρεσία Καθαριότητας. Στόχος του Δήμου Λαρισαίων που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δράση είναι να  ενισχύσει τον εθελοντισμό και την δενδροφύτευση, αλλά και την ενεργοποίηση ενός δικτύου «φυλάκων» της περιβαλλοντικής περιουσίας της πόλης. Για το λόγο αυτό ο Δήμος απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους πολίτες της Λάρισας να δώσουν το παρόν στη δράση, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι ο εθελοντισμός είναι η μεγαλύτερη και πιο δραστήρια οργάνωση της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass