Δημοσιοποίηση αναπτυξιακών μελετών στην ιστοσελίδα του υπ. Οικονομίας

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 19:37

Μελέτες, που έχουν χρηματοδοτηθεί από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους και αφορούν συγκεκριμένους κλάδους ή οριζόντιες πολιτικές της ελληνικής οικονομίας, θα φιλοξενούνται στο εξής στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και συγκεκριμένα στη διεύθυνση http://www.mindev.gov.gr (εικονίδιο open data/ανοιχτά δεδομένα). Η διαδικασία της συλλογής και δημοσιοποίησης των μελετών εντάσσεται και στις απαιτήσεις του Νόμου 4305/2014 «Ανοικτή διάθεση και περαιτέρω χρήση εγγράφων, πληροφοριών και δεδομένων του δημόσιου τομέα κλπ.» (ΦΕΚ 237/2014).

Η δημοσίευση των μελετών γίνεται σταδιακά, σε μια προσπάθεια να αποτελέσουν πηγή ενημέρωσης, γνώσης και ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των παραγωγικών φορέων, των κοινωνικών εταίρων αλλά και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα.

Σημαντικό κομμάτι τους συνιστά υποστηρικτικό υλικό για αναπτυξιακούς σχεδιασμούς, επιλογές δράσεων και έργων και για τη χάραξη στρατηγικής πολιτικής.

Η ιστοσελίδα του υπουργείου θα επικαιροποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα με τις νέες αναπτυξιακές μελέτες που εκπονούνται ή πρόκειται να εκπονηθούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass