ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Στρατηγικό deal Μαρινόπουλου- Σκλαβενίτη

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2016 19:51

ΑΘΗΝΑ

«Στρατηγική κίνηση που εντάσσεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της εταιρείας για την επιστροφή του ομίλου στην ανάπτυξη αποτελεί η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της Μαρινόπουλος και της Σκλαβενίτης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία «Μαρινόπουλος».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το δίκτυο των 33 hypermarkets που ανέπτυξε η Μαρινόπουλος σε στρατηγικά σημεία των μεγαλύτερων αστικών κέντρων της χώρας, όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα περάσει στον έλεγχο της κοινής εταιρείας που ιδρύεται με έναν από τους πλέον έμπειρους και υγιείς παίκτες του λιανεμπορίου».

Στην ανακοίνωση η εταιρία εκφράζει την εκτίμησή της ότι «πρακτικά, η συμφωνία αναμένεται να ενισχύσει τις χρηματοροές της Μαρινόπουλος, γεγονός που αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου σχεδίου που έχει καταρτιστεί για την επιστροφή της εταιρείας στην ανάπτυξη.

Η εξέλιξη αυτή είναι απολύτως εναρμονισμένη με το όραμα της Μαρινόπουλος να χαίρει της εμπιστοσύνης των καταναλωτών της και να τους προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και επιλογών».

Διευκρινίζεται επίσης ότι «πέραν την συμφωνίας αυτής και σε συνέχεια της τροποποίησης της μετοχικής σύνθεσης της Μαρινόπουλος, η οποία έχει περάσει στον έλεγχο της οικογένειας Λεωνίδα Μαρινόπουλου, μέρος του στρατηγικού σχεδίου είναι η μετάβαση σε ένα νέο διοικητικό σχήμα, που θα υλοποιήσει το στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας».

Τέλος, η εταιρία με την ανακοίνωσή της ευχαριστεί «θερμά τον Γ. Βογιατζάκη, ο οποίος, μετά πολυετή συνεργασία με την επιχείρηση από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και γενικού διευθυντή, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί. Η συνεργασία όλα αυτά χρόνια υπήρξε ιδιαίτερα δημιουργική και η συνεισφορά του πολύτιμη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass