ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Συμφωνία με εταιρεία εμπορίας νωπών ψαριών

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 10:10

Σε συμφωνία με εταιρεία στον κλάδο της εμπορίας νωπών ψαριών στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, προχώρησε μέσω του προγράμματος συμβολαιακής αλιείας η Τράπεζα Πειραιώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για την εταιρεία "Βαξεβάνης και Σια ΟΕ", η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο την τελευταία 15ετία και διατηρεί αποθηκευτικούς χώρους–ψυγεία και προθήκες στο χώρο της δημοπρασίας των αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα.

Από τον Ιούνιο του 2010 διεύρυνε το δίκτυο πωλήσεών της με νέο υποκατάστημα στην Ιχθυόσκαλα των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής. Ο κύριος όγκος των αλιευμάτων της προέρχεται από καΐκια, γρι-γρι και τράτες, κυρίως της Ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας και δευτερευόντως της Καβάλας, της Σαμοθράκης και των Νέων Μουδανιών. Στην παρούσα φάση, η εταιρεία συνεργάζεται με 17 αλιείς με τους οποίους διατηρεί μακρά και μόνιμη συνεργασία.

Οπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας, μέσω του διευρυμένου προγράμματος συμβολαιακής αλιείας που εφαρμόζει, ο αλιέας έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις δαπάνες της αλιευτικής του δραστηριότητας, αλλά και εγγυημένη την έγκαιρη πληρωμή των αλιευμάτων του όταν τα παραδώσει στην εταιρεία. Η νέα αυτή συμφωνία συμβολαιακής αλιείας αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass