Κ. Μίχαλος: Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2017 20:10

Κάλεσμα σε επιχειρηματίες της ομογένειας από τις ΗΠΑ, απηύθυνε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, να στηρίξουν με επενδύσεις την Ελλάδα σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, που δίνει μάχη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την έξοδο από την κρίση.

Ο κ. Μίχαλος στο πλαίσιο της επίσκεψης του σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον, όπου συμμετείχε στον επίσημο εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου, στο Λευκό Οίκο, παρουσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί τόσο με ομογενείς επιχειρηματίες, όσο και με αξιωματούχους της νέας αμερικανικής κυβέρνησης.

Όπως τους επισήμανε ο κ. Μίχαλος η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, ο τομέας των τροφίμων, η παιδεία, η υγεία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σημαντικές μεταρρυθμίσεις που αν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν θα διευκολύνουν σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass