Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ

Η WIND αναζητά δέκα ταλαντούχους νέους

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 7:50

Δέκα νέους που θα ξεχωρίσουν για το ταλέντο, την προσωπικότητα, τη δημιουργικότητα και το πάθος τους αναζητά να εντάξει και φέτος μόνιμα στο δυναμικό της η WIND Ελλάς μέσα από την πρωτοβουλία WIND Young Talents - Graduate Trainee Program.

Το πρόγραμμα καλεί νέους απόφοιτους μεταπτυχιακού μέχρι 28 ετών, με ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, «που φιλοδοξούν να ξεκινήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στη χώρα τους σε έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες και μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, όπως είναι η WIND» τόνισε η γενική διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, Ιωάννα Τσίτουρα, στο πλαίσιο παρουσίασης του προγράμματος.

Και πρόσθεσε «μέσα από ένα ταξίδι 18 μηνών με τακτικά rotations σε οργανωτικές δομές της εταιρείας τα 10 νέα ταλέντα που θα αναδειχθούν από τη διαδικασία επιλογής, θα γίνουν ενεργά μέλη της οικογένειας της WIND αποκτώντας επαγγελματική εξειδίκευση και εμπειρία σε ένα δυναμικό κλάδο. Είναι μια δράση που συμβάλει στη μείωση της διογκούμενης φυγής επιστημόνων (brain drain), κυρίως νέων, αλλά και στην επιτυχία της εταιρείας μας, η οποία εμπλουτίζει το δυναμικό της με τα ταλέντα των νέων μας». Η κατάθεση αιτήσεων ενδιαφέροντος είναι ανοιχτή έως και τις 7 Μαΐου 2017 στο www.windyoungtalents.gr

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)