ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου στο Βελιγράδι

Δημοσίευση: 22 Απρ 2017 9:40

 Επιχειρηματική αποστολή και επίσκεψη στην έκθεση GREEK WEEKEND (Ελληνικό Σαββατοκύριακο) που θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στο Βελιγράδι της Σερβίας (20 και 21/5/2017) , διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας καλύπτοντας για κάθε επιχείρηση μέλος του τη μετάβαση και διαμονή στο Βελιγράδι ενός ατόμου.

 Σημειώνεται πως η Ελλάδα είναι ένας από τους κορυφαίους επενδυτές στη Σέρβικη οικονομία και η έκθεση προωθεί τη συνεργασία μεταξύ ελληνικών και σέρβικων εταιρειών.

* Στη διάρκειά της έκθεσης θα παρουσιαστεί ο Ελληνικός πολιτισμός, ο τουρισμός (μεγάλο ποσοστό των πολιτών της επιλέγουν την χώρα μας για διακοπές), οι επιχειρήσεις, η μουσική και η γαστρονομία, ενισχύοντας παράλληλα τις παραδοσιακά καλές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία. Μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών, θα γίνει προσπάθεια διοργάνωσης συναντήσεων με Σέρβους επαγγελματίες δια του μόνιμου εκπροσώπου του Επιμελητηρίου, που ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στη Σερβία (Βελιγράδι). Για δηλώσεις συμμετοχής στο info@larissa-chamber.gr μέχρι 28/4, αρμόδια η κ. Τσολάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass