ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Στις κάλπες αύριο και μεθαύριο οι έμποροι

* Οι δύο συνδυασμοί και οι υποψήφιοι - "Στοίχημα" η συμμετοχή των μελών στη διαδικασία

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2017 22:10

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, με ανοικτά μέτωπα και δύσκολες προκλήσεις αλλά με κοινή βούληση να διεκδικήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον κλάδο τους, ο εμπορικός κόσμος της Λάρισας εκλέγει νέα όργανα διοίκησης.

Η διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας (ΟΕΜΕΘ) για την επόμενη τριετία στον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας, θα διεξαχθούν αύριο και μεθαύριο στο Επιμελητήριο.

Επί ένα διήμερο και με την αθρόα προσέλευση των μελών, σε μια περίοδο συνδικαλιστικής απαξίωσης, να αποτελεί το "στοίχημα" για τον μεγαλύτερο σύλλογο του νομού, οι έμποροι, από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα εκλέξουν το νέο 9μελές ΔΣ που θα επανεξετάσει πρακτικές, θα θέσει νέες προτεραιότητες και θα καθορίσει το νέο διεκδικητικό πλαίσιο για την επόμενη μέρα του τοπικού εμπορίου.

Και φέτος, ως είθισται, την ψήφο των εκατοντάδων μελών του εμπορικού κόσμου, διεκδικούν δύο συνδυασμοί, το "Εμπόριο - Ανάπτυξη" που παραμένει το "φαβορί" της αναμέτρησης και η "Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων", που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

 ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

"ΕΜΠΟΡΙΟ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ"

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Εμπόριο - Ανάπτυξη" στην πλειοψηφία τους είναι οι ίδιοι που μετείχαν και στις εκλογές του 2014. Συγκεκριμένα:

* Για το Δ.Σ.: Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Αποστολία Αστάρα, Γεώργιος Βακάλης, Χρήστος Γενιτσεφτσής, Κωνσταντίνος Γκουντέλος, Παναγιώτης Γούναρης, Ζωή Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Δημήτριος Καρατέγος, Αναστάσιος Λαμπράκης, Ελένη Λιάγκουρα, Αθανάσιος Μαργαρίτης, Σπυριδούλα Μπουρνάκα, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Παπανικολάου, Ιωάννης Σίνης, Τηλέμαχος Σφόρτσος, Αθανάσιος Τσικνής, Ελένη Φιλιππίδου και Χρήστος Φιλιππόπουλος.

* Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Κωνσταντίνος Βαλιώτης, Σταυρούλα Καραγεώργου, Δημήτριος Ναζάρης, Γεώργιος Σιδέρης και Παναγιώτης Φιλίππου. 

 * Για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας : Γιώργος Τσιαπλές, Αποστολία Αστάρα, Βακάλης Γεώργιος, Βαλιώτης Κωνσταντίνος, Γενιτσεφτσής Χρήστος, Γκουντέλος Κωνσταντίνος,       Γούναρης Παναγιώτης, Ευαγγέλου Ζωή, Ευσταθίου Κωνσταντίνος, Καρατέγος Δημήτριος, Λαμπράκης Αναστάσιος, Λιάγκουρα Ελένη, Μαργαρίτης Αθανάσιος, Μπουρνάκα Σπυριδούλα, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Παπακωνσταντίνου Χρήστος, Παπανικολάου Εμμανουήλ, Σίνης Ιωάννης, Σφόρτσος Τηλέμαχος, Τσικνής Αθανάσιος, Φιλιππίδου Ελένη, Φιλιππόπουλος Χρήστος και Φιλίππου Παναγιώτης.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"

Οι υποψήφιοι του δεύτερου συνδυασμού, "Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων" είναι οι εξής:

Για το ΔΣ: Βαβλέκης Σωτήριος, Βουλαλά Ελένη, Βράκας Αθανάσιος, Γίτσης Αιμιλιανός, Γκαρέλιας Νικόλαος, Γκούθας Αναστάσιος, Γκρίμπας Βασίλειος, Καζαντζίδης Περικλής, Καραβίδας Γεώργιος, Κρίκης Πέτρος,  Μαυρογιάννης Άγγελος, Μπαρλαγιάννης Γεώργιος, Σακελλαρίου Κωνσταντίνος, Σπάθας Παναγιώτης, Σταμουλάκης Βασίλειος, Τριγάζης Αγησίλαος, Τσούτσας Σπυρίδων.

* Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Λούγγου Μαρία και Μπιζαϊντέ Κωνσταντίνα

* Για την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας (ΟΕΜΘ): Βαβλέκης Σωτήριος, Βουλαλά Ελένη, Βράκας Αθανάσιος, Γίτσης Αιμιλιανός, Γκαρέλιας Νικόλαος, Γκόυθας Αναστάσιος, Γκρίμπας Βασίλειος, Καζαντζίδης Περικλής, Καραβίδας Γεώργιος, Κρίκης Πέτρος, Μαυρογιάννης Άγγελος, Μπαρλαγιάννης Γεώργιος, Σακελλαρίου Κωνσταντίνος, Σπάθας Παναγιώτης,           Σταμουλάκης Βασίλειος, Τριγάζης Αγησίλαος και Τσούτσας Σπυρίδων.

 Θυμίζουμε πως οι προηγούμενες εκλογές είχαν διεξαχθεί το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου του 2014 και τότε ο συνδυασμός "Εμπόριο - Ανάπτυξη" είχε πλειοψηφήσει, παίρνοντας τους 231 ψήφους (από τις 361 που βρέθηκαν στην κάλπη) και εξασφαλίζοντας τις 6 από τις 9 έδρες του Δ.Σ., με την «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» να παίρνει 129 ψήφους και 3 έδρες. Για την Ομοσπονδία οκτώ αντιπροσώπους εξέλεξε ο συνδυασμός «Εμπόριο – Ανάπτυξη» παίρνοντας 234 ψήφους και τέσσερις η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» με 124 ψήφους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass