ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ -ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ- ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αρχίζει το καλοκαιρινό πενθήμερο στα εμπορικά

Αρχισαν 10ήμερα προσφορών ενόψει των θερινών εκπτώσεων που ξεκινούν 10 Ιουλίου

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 22:29

Από το ερχόμενο Σάββατο και κάθε Σάββατο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, τα εμπορικά της Λάρισας, θα μπορούν να κλείνουν. Ως είθισται τα τελευταία χρόνια και καθώς μπαίνουμε για τα καλά στο καλοκαίρι, ο εμπορικός κόσμος της πόλης θα ακολουθήσει την τακτική της πενθήμερης λειτουργίας των καταστημάτων.

Όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου «σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 28 Μαρτίου 2017, θα παραμείνουν κλειστά τα Σάββατα από 1/7/2017 μέχρι 19/8/2017. Η εφαρμογή της πρότασης είναι προαιρετική». Με δεδομένη την προαιρετικότητα του εγχειρήματος, μένει να δούμε πόσοι από τους εμπόρους θα κλείσουν τα καταστήματα, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια αρκετοί ιδιοκτήτες του κέντρου, συνεχίζουν να λειτουργούν και το Σάββατο, δημιουργώντας μια αγορά δύο ταχυτήτων. Από τη στιγμή μάλιστα που τα μεγάλα πολυεθνικά καταστήματα δεν κλείνουν, θεωρούν πως δεν έχουν λόγο να «διώχνουν» τους καταναλωτές προς αυτά. Σε κάθε περίπτωση, αύριο Σάββατο τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και από το επόμενο Σάββατο οι έμποροι θα «ανοίξουν τα χαρτιά τους»… Πάντως αυτοί που θα κλείσουν πρώτοι τα Σάββατα θα είναι οι ιδιοκτήτες των χρυσοχοείων της Λάρισας. Από αύριο έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου τα καταστήματα των χρυσοχόων του ν. Λάρισας, όλα τα Σάββατα, 11 συνολικά, θα είναι κλειστά. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων και Ωρολογοποιών του νομού, βάσει της σχετικής απόφασης που ελήφθη με συντριπτική πλειοψηφία στη γενική συνέλευσης της 23ης Φεβρουαρίου 2017, τα καταστήματα θα παραμένουν κλειστά κάθε Σάββατο από 24 Ιουνίου έως και τις 2 Σεπτεμβρίου. ΟΙ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Στο μεταξύ στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή των θερινών εκπτώσεων εισέρχεται η αγορά. Οι θερινές εκπτώσεις, ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου, δηλαδή στις 10 του ερχόμενου μήνα και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Πάντως αρκετά καταστήματα της πόλης ενόψει της εκπτωτικής περιόδου άρχισαν ήδη κάποια 10ήμερα προσφορών, κεντρίζοντας τις διαθέσεις των καταναλωτών.

Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass