ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ "ΣΜ ΛΑΡΙΣΑ" ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Αναρτήθηκαν οι πίνακες για επιδοτούμενο πρόγραμμα

* Μέχρι τη Δευτέρα οι ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:10

Αναρτήθηκε χθες ο προσωρινός πίνακας αποτελεσμάτων για τους πρώην εργαζόμενους της επιχείρησης ΣΜ Λάρισα που υπέβαλαν αιτήσεις ένταξης στο συγχρηματοδοτούμενου από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής  στην Παγκοσμιοποίηση πρόγραμμα (με κωδικό: EGF/2015/011 GR/Supermarket Larissa).

Πρόκειται για το επιδοτούμενο πρόγραμμα συμβουλευτικής/ κατάρτισης για τους 557 απολυμένους της επιχείρησης, οι διαδικασίες του οποίου έτρεξαν τον περασμένο μήνα.  
  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.) που είναι ο φορέας στον οποίο έχει ανατεθεί η υλοποίηση μέρος των ενεργειών του έργου τα αποτελέσματα βρίσκονται στην ιστοσελίδα http://www.eiead.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=441&Itemid=223&lang=el ).
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά το αρχείο με τον τίτλο: Ένσταση ΕΙΕΑΔ (διατίθεται στο http://www.eiead.gr/publications/docs/Entypo_ypovolis_enstasis2.doc.doc),  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eiead.gr μέχρι και 21/08/2017 στις 3 το μεσημέρι.
ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
Εξάλλου σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση του ΕΙΕΑΔ και στο πλαίσιο του ίδιου έργου  αναρτήθηκαν οι εξής οριστικοί πίνακες αποτελεσμάτων:
1) για την ένταξη νέων ανέργων εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης, ηλικίας 15-29 ετών (για τα αποτελέσματα στο  http://www.eiead.gr/publications/docs/oristikos_1529_praksi17.pdf )
2) για τη συγκρότηση ενιαίου μητρώου συνεργατών επαγγελματικής συμβουλευτικής (για τα αποτελέσματα στο http://www.eiead.gr/publications/docs/apof_15_oristik_simv.pdf )

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass