ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Προσεχώς η λειτουργία του ΚΕΥΔ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2017 15:12

 Όταν ρυθμιστούν εκ μέρους της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ορισμένες λεπτομέρειες  λειτουργικού και διαδικαστικού χαρακτήρα θα καταστεί δυνατή η έναρξη του Κέντρου Υποστήριξης Δανειοληπτών στη Λάρισα.

Αυτό επισημαίνεται σε χθεσινή ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα της "Ε" για τη λειτουργία του ΚΕΥΔ.
"Δημοσιεύθηκε στο Β’ τεύχος του ΦΕΚ 2853/16.8.2017, η απόφαση που καθορίζει τις έδρες των ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ (ΚΕΥΔ) καθώς και  τον χρόνο έναρξης της λειτουργίας τους", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου. "Αναφορικά με την λειτουργία στον Δήμο Λαρισαίων, ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ (ΚΕΥΔ) και δεδομένου ότι, στην απόφαση αναφέρεται ως ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του η 21/8/2017, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας τα κατωτέρω:
Το ΚΕΥΔ στο Δήμο Λαρισαίων θα λειτουργήσει σε χώρο του  δημοτικού  ακινήτου στη οδό Αεροδρομίου 13 δίπλα στο ΚΕΠ, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό από τον Δήμο  μας, ύστερα από σχετική συνεννόηση με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Τα ΚΕΥΔ θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες (οικονομικής και νομικής φύσεως) και ενημέρωση των πολιτών για θέματα διαχείρισης οφειλών εξυπηρετούμενων ή μη ιδιωτικών δανείων. Δεδομένου ότι χρειάζεται να ρυθμιστούν περαιτέρω εκ μέρους της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, ορισμένες λεπτομέρειες  λειτουργικού και διαδικαστικού χαρακτήρα,  αναμένεται εκ μέρους της η πρωτοβουλία, ώστε να ορισθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του, η οποία και θα ανακοινωθεί εγκαίρως στα Μέσα Ενημέρωσης".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass