ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ. ΑΔΑΜ

Επιχειρηματικότητα σημαίνει συμμετοχή…

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2017 16:30

Πρόσκληση σε όλους όσοι πιστεύουν "στο μέλλον των επιχειρήσεων" να στελεχώσουν τον συνδυασμό "Νέα Επιμελητηριακή Δράση" και να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για όλους, απευθύνει ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημ. Αδάμ.

Στις εκλογές τού προσεχούς Δεκεμβρίου θα επιλέξουμε τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου της Λάρισας. Μια νέα θητεία θα ξεκινήσει με ένα ιδιαίτερο βάρος: Να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής, όπως διαμορφώνονται με το τέλος του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας από το τρίτο μνημόνιο. Σ’ αυτή την εποχή οι προκλήσεις αλλά και οι δυσκολίες για τον κόσμο των επιχειρήσεων θα είναι μεγάλες. Τα χρηματοδοτικά εργαλεία ελάχιστα και το περιβάλλον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Σ’ αυτή την εποχή ο ρόλος των Επιμελητηρίων είναι κομβικός. Ίσως ο μοναδικός πια σύμμαχος του επιχειρηματία, το Επιμελητήριο, καλείται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των συνθηκών για υγιή επιχειρηματικότητα, για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών μας και κατ’ επέκταση της ελληνικής οικονομίας.

Στον συνδυασμό μας, Νέα Επιμελητηριακή Δράση έχουμε καταρτίσει ένα τεκμηριωμένο πρόγραμμα δράσεων με στόχο τη στήριξη της τοπικής αγοράς, του αγροτοδιατροφικού τομέα, την ανάπτυξη του τουρισμού και τη στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων.

Ωστόσο όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν πράξη αν δεν έχουμε τη συμπαράσταση των ίδιων των επιχειρηματιών. Αν δεν λειτουργήσουμε σαν ομάδα ισχυρή με κατεύθυνση, συγκεκριμένη στόχευση, τεκμηρίωση των θέσεων και έλεγχο των αποτελεσμάτων.

Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση σε όλους όσοι πιστεύουν στο αύριο των επιχειρήσεων, να στελεχώσουν τον συνδυασμό μας Νέα Επιμελητηριακή Δράση και να δώσουμε μαζί τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Οι λύσεις δεν είναι εύκολες, ούτε αυτονόητες. Χρειάζεται συστηματικότητα και κυρίως συμμετοχή. Ήδη υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που συμμερίζονται τις ίδιες αγωνίες αλλά και τα ίδια οράματα και στελεχώνουν έναν συνδυασμό ικανό να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας εποχής. Παράλληλα είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις και απόψεις που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι. Έτσι, οι πόρτες του συνδυασμού μας είναι ανοιχτές για όσους επιθυμούν να πορευτούν μαζί μας αυτόν τον δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα δημιουργικό δρόμο. Γιατί το μέλλον δεν περιμένει. Γιατί μαζί πετύχαμε πολλά, αλλά μπορούμε περισσότερα. Γιατί επιχειρηματικότητα σημαίνει συμμετοχή".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass