Διακρίσεις για ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Alpha Bank

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2017 16:08

Nέες διακρίσεις απέσπασαν οι υπηρεσίες Alpha Mobile Banking και my Alpha wallet της Alpha Bank στο πλαίσιο του διαγωνισμού Mobile Excellence Awards 2017.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, οι διακρίσεις, πέντε σε αριθμό αφορούν ένα Grand Award, τρία χρυσά βραβεία και ένα αργυρό βραβείο και επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη πορεία των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Alpha Bank.
H εφαρμογή Alpha Mobile Banking για έξυπνα κινητά συνδυάζει τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές με τις σύγχρονες τάσεις design στις πλατφόρμες ηλεκτρονικών συναλλαγών καθώς παρέχει στους χρήστες αμεσότητα και ευελιξία στη συνολική διαχείριση των οικονομικών τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον μέγιστο δυνατό βαθμό ασφάλειας σε όλες τις συναλλαγές τους.
Το my Alpha wallet app προσφέρει την υπηρεσία ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού πορτοφολιού μέσα από την οθόνη του κινητού. Ο πελάτης μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις κάρτες του στο κινητό του και να πραγματοποιεί πληρωμές και ηλεκτρονικές αγορές στα καταστήματα με το σήμα Masterpass στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Ο ετήσιος διαγωνισμός των Mobile Excellence Awards διοργανώθηκε για τρίτο συνεχές έτος από την εταιρία Boussias Communications, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν «ELTRUN» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass