ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ TAXISNET ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Δεν αλλάζουν και φέτος τα τέλη κυκλοφορίας

Δημοσίευση: 14 Νοε 2017 15:14

Ελάχιστες τελικά θα είναι οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με αρμόδιο παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών. Οι συζητήσεις με τους δανειστές δεν απέδωσαν και τελικά όσα πλήρωσαν πέρυσι περίπου 6 εκ. ιδιοκτήτες ΙΧ τα ίδια θα κληθούν να πληρώσουν και εφέτος ως το τέλος του τρέχοντος έτους. Έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet.


Κάθε χρόνο στις προθέσεις του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης είναι να αλλάξουν τα τέλη κυκλοφορίας, να γίνουν πιο αναλογικά και να μην επιβαρύνονται υπέρογκα οι ιδιοκτήτες ΙΧ με οχήματα που η αξία τους έχει μειωθεί σημαντικά με την πάροδο των ετών.
Ωστόσο όλα μένουν στις προθέσεις, εφόσον οι όποιες αλλαγές κόβονται από τους δανειστές καθώς ανησυχούν ότι δεν θα επιτευχθεί ο στόχος των εσόδων που τίθεται κάθε φορά. Έτσι, αν τελικά αλλάξει κάτι, αυτό θα γίνει μόνο για τους πολύτεκνους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Αντίθετα, δεν θα υπάρξει καμία μείωση τελών για ΙΧ άνω των 1.929 κ.εκ. με άδεια πριν από το 2005, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Ηδη πάντως αρκετοί ιδιοκτήτες ΙΧ ετοιμάζονται να καταθέσουν πινακίδες για να γλιτώσουν τόσο τα τέλη κυκλοφορίας 2018 όσο και τα τεκμήρια του ίδιου έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass