Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ

Κορυφώνεται ο προεκλογικός αγώνας των εφοριακών

* Η παράταξη της ΑΕΛ διαψεύδει συνεργασία με την ΔΕΚΑ και ξεκαθαρίζει τη στάση της

Δημοσίευση: 18 Νοε 2017 22:20

 Να προλάβουν οιανδήποτε παρανόηση ή σύγχυση που θα μπορούσε να δημιουργήσει η συνεργασία του, μέχρι πρότινος συνυποψηφίου τους , Μαργαρίτη Τσουλούφη με την παράταξη της ΔΕΚΑ Εφοριακών ν. Λάρισας σπεύδουν οι επικεφαλής των Αδέσμευτων Εφοριακών Λάρισας …

Διαψεύδοντας σενάρια και πληροφορίες, που απορρέουν από τη μη συμμετοχή της παράταξης στις επικείμενες εκλογές του συλλόγου Λάρισας, με ανακοίνωσή τους στην "Ε" οι Κύριλλος Κυριλλίδης και Σταύρος  Λόγγος, ξεκαθαρίζουν πως θα παραμείνουν πιστοί στον αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της παράταξής τους.

Να σημειωθεί πως η παράταξη της Α.Ε.Λ. ( ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ), έλαβε μέρος για πρώτη φορά στις εκλογές του 2014, έχοντας τρείς και μόνο υποψηφίους για τη διοίκηση του συλλόγου και για το συνέδριο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ. τους Κύριλλο Κυριλλίδη, Σταύρο Λόγγο και Μαργαρίτη Τσουλούφη. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν τους ευνόησε και δεν κατάφεραν να έχουν αντιπροσώπευση ούτε στο ΔΣ ούτε στην πανελλήνια Ομοσπονδία. Φέτος, ο ένας εκ των υποψηφίων, Μαργαρίτης Τσουλούφης, θα συνεργαστεί με την "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ" (ΔΕΚΑ), και θα είναι υποψήφιος της παράταξης για την ΠΟΕ ΔΥΟ.

 Η κίνηση αυτή ερμηνεύτηκε ως συνεργασία των δύο παρατάξεων ενώ τεχνηέντως κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι η "ΑΕΛ" εφόσον δεν θα συμμετάσχει στη φετινή εκλογική διαδικασία θα στηρίξει την παράταξη της "ΔΕΚΑ". Οι δύο επικεφαλής της ΑΕΛ όμως, βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και ξεκαθαρίζουν με ανακοίνωσή τους στην "Ε" ότι:

"Η παράταξη Α.Ε.Λ (Αδέσμευτοι Εφοριακοί Λάρισας) ΔΕΝ κατεβαίνει στις εκλογές των Εφοριακών 2017, ΔΕΝ συνεργάζεται με τους ΔΕΚΑ, ΔΕΝ στηρίζει κανέναν συνδυασμό. Τιμούμε τους ψηφοφόρους μας και παραμένουμε πιστοί στον αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο χαρακτήρα της παράταξής μας. Με εκτίμηση Κυριλλίδης Κύριλλος - Λόγγος Σταύρος".

Στο μεταξύ στην κορύφωσή του βρίσκεται ο προεκλογικός αγώνας των τριών παρατάξεων και των υποψηφίων τους που θα λάβουν μέρος στις φετινές εκλογές του συλλόγου. Θυμίζουμε πως οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς διοικητικού συμβουλίου των εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. ν. Λάρισας, της τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπή, των αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ. και για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 21 Νοεμβρίου. Οι παρατάξεις που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία είναι τρείς, η ΔΕΚΑ, η ΔΑΚΕ και η ΔΑΣ. Σημειωτέον πως οι εκλογές θα διεξάγονται στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου, 221 είναι φέτος, τα οποία ψηφίζουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή βιβλιαρίου υγείας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα