ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ» ΤΟΥ ΔΗΜ. ΑΔΑΜ

Μ. Μανουάχ: Με νέες ιδέες για ένα καινοτόμο Επιμελητήριο

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 22:17

Με διάθεση για προσφορά, έτοιμος να καταθέσει γνώσεις, εμπειρίες και δύναμη ώστε η επιχειρηματικότητα να βρει το ζωτικό χώρο της λειτουργίας της και αποφασισμένος  να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες για το τόσο ταλαιπωρημένο επάγγελμα του ασφαλιστή, εμφανίζεται ο συντονιστής

ασφαλιστικών συμβούλων Μωυσής Μανουάχ, υποψήφιος σύμβουλος στο τμήμα υπηρεσιών με τον συνδυασμό "Νέα Επιμελητηριακή Δράση" του Δημ. Αδάμ.
Ο κ. Μανουάχ άρχισε την επαγγελματική του καριέρα πριν από 28 χρόνια. Σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε ως ασφαλιστικός σύμβουλος, γρήγορα αγάπησε την δουλειά του και η εξέλιξή του ήταν ραγδαία. Το 1991 έγινε Unit Manager και στα τέλη του 1993 διευθυντής γραφείου. Το δυνατό όνομα της εταιρείας του και οι ικανοί συνεργάτες του, τους οποίους σε κάθε ευκαιρία τους ευχαριστεί για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό τους, του χάρισαν πολλές διακρίσεις. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών ν. Λάρισας, τον οποίο έχει υπηρετήσει από όλες τις θέσεις του Δ.Σ. ενώ η ενασχόληση με τα κοινά μόνο τυχαία δεν είναι. Σήμερα στην τελική ευθεία των επιμελητηριακών εκλογών μιλά στην "Ε" για την υποψηφιότητά του, για τους λόγους που τον ώθησαν να ασχοληθεί και τους στόχους του…  
* Ποιο ήταν το κίνητρο που σας ώθησε να είστε υποψήφιος;
- Οι επιμελητηριακές εκλογές, πραγματοποιούνται σε μια ιδιαιτέρως κρίσιμη χρονιά για τις επιχειρήσεις, τώρα όπου οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης και των μνημονίων στενεύουν τα περιθώρια αντοχής ακόμα και για όσους έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να μείνουν όρθιοι. Σήμερα έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ ένα ισχυρό, καινοτόμο, ευέλικτο, ανανεωμένο επιμελητήριο που θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε πρόβλημα. Όλα τα παραπάνω με ώθησαν σήμερα να ζητήσω τη σύμπραξή των συναδέλφων και μέσα από την εκλογική αναμέτρηση και την εμπιστοσύνη τους, να συμβάλω και εγώ σε αυτήν την προσπάθεια.
* Ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης με το πέρας των εκλογών;  
- Όπως ανέφερε και ο επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Αδάμ, να προχωρήσουμε μπροστά στη νέα εποχή με αυτοπεποίθηση, με όραμα και στόχους, αλλά και με εργαλεία τέτοια που θα ξαναφέρουν τις επιχειρήσεις μας αλλά και την οικονομία της χώρας εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Αλλά κυρίως θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων που δημιουργούν τον πλούτο της χώρας, που επιχειρούν και αναπτύσσονται.
* Ποια δέσμευση αναλαμβάνετε απέναντι στους συναδέλφους σας; Γιατί να σας ψηφίσουν;
- Καταλυτικός παράγοντας για την συμμετοχή μου στις εκλογές είναι η απόφαση που πήρα  ότι έφτασε ο καιρός να διεκδικήσουμε καλύτερες συνθήκες για το τόσο ταλαιπωρημένο επάγγελμα του ασφαλιστή, αλλά και συνολικότερα για την επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας. Δέσμευσή μου για την επόμενη μέρα σε συνεργασία με τον πρόεδρό μας Δημήτρη Αδάμ είναι να έρθουμε σε επαφή με όλα τα μεγάλα επιμελητήρια της χώρας και συμπράξουμε για τις δράσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε η επιχειρηματικότητα να βρει το ζωτικό χώρο της λειτουργίας της. Προσωπικά επίσης δεσμεύομαι να είμαι παρών. Να είμαι πάντα εδώ για όλους τους συναδέλφους, για όλες τις επιχειρήσεις και να διαθέσω γνώση, εμπειρία και δύναμη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, μικρών και μεγάλων. Αλλά και στη δημιουργία συνθηκών προοπτικής για τις επιχειρήσεις μας και για το μέλλον μας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass