Συγκέντρωση για τους πλειστηριασμούς

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2018 15:05

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποιεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στην Κεντρική πλατεία, απευθύνοντας κάλεσμα στα σωματεία, τους εργαζόμενους, την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, την Ομοσπονδία και τα σωματεία των ΕΒΕ, να πάρουν μαζικά μέρος.


Σε ανακοίνωση αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «την Τετάρτη 21 Φλεβάρη διαδηλώνουμε και απαιτούμε: προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία. Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς. Πάγωμα χρεών για άνεργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων. Διαγραφή δανείων, ανέργων και εργαζομένων που έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς. Όχι, στη φοροληστεία, αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ προσαυξημένο κατά 5.000 για κάθε παιδί. Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass