ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερίδα για τις συντάξεις χηρείας

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2018 16:40

Ημερίδα με τίτλο «Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό – Συντάξεις Χηρείας», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Πατουλίδου» στο «Grand Hotel», στη Θεσσαλονίκη και ώρα 18:00, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης, με κεντρικό ομιλητή τον εργατολόγο – νομικό κ. Γεώργιο Ρωμανιά.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Χαιρετισμοί συνδιοργανωτών και επίσημων προσκεκλημένων. Ομιλία «Διαχείριση του πένθους στην οικογένεια», από τον ψυχολόγο δρ. Απόστολο Καλιαμπό – Συντάξεις Χηρείας, ενημέρωση επί του άρθρου 12 ν.4387/2016 από τον κ. Γεώργιο Ρωμανιά.

«Ασφαλιστικό – Συνταξιοδοτικό: Πώς επηρέασαν και πώς θα συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας οι νόμοι 4387/2016, 4472/2017, 4488/2017 κλπ , από τον κ. Γεώργιο Ρωμανιά.

Ερωτήσεις – απαντήσεις και διάλογος επί των προαναφερθέντων θεμάτων. Συντονίστρια της ημερίδας θα είναι η Μαρία Σαμολαδά, δημοσιογράφος.

Την ημερίδα συνδιοργανώνει η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΥΠΣΠΚΜ), η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΕΣΠΕΘ), η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης (ΣΑΠΣΘ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (ΠΟΣ) και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης (ΣΑΧΕΛΘ), ενώ στηρίζουν επίσης o Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, η Ένωση Αστυνομικών εν Αποστρατεία Θεσσαλονίκης, η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass