Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μοχλός ανάπτυξης η αγροτική οικονομία

Δημοσίευση: 27 Απρ 2018 15:08

Η αγροτική οικονομία ως μοχλός ανάπτυξης του θεσσαλικού κάμπου, η επιχειρηματικότητα και ο ιατρικός τουρισμός, η φορολογική πολιτική και τα επιδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα, η ένταξη και η ενσωμάτωση των προσφύγων στην τοπική κοινωνία και το real estate ήταν τα θέματα που μεταξύ άλλων αναπτύχθηκαν στο φετινό "free market road show" στη Λάρισα.


  Το συνέδριο που διεξήχθη προχθές στο Επιμελητήριο Λάρισας, πραγματοποιείται σε σαράντα πόλεις σε Ευρώπη και Αμερική ενώ στην Ελλάδα διοργανώνεται και σε άλλες τρείς πόλεις Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Το συνέδριο που υλοποιείται από το "Austrian economic center" σε συνεργασία με την ελληνική οργάνωση "Chiron the centaur" που εδρεύει στη Λάρισα φέρνει σε επαφή κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, ειδικούς σε θέματα εγχώριας και διεθνούς πολιτικής σκηνής, και άλλους φορείς από όλη την Ευρώπη, για να συζητήσουν το κοινό θέμα παγκόσμιας εμβελείας και ενδιαφέροντος. Η κύρια θεματική του συνεδρίου είναι οι ευρωπαϊκές αξίες.
Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, η γγ του ΕΣΛ Ελ. Λιάγκουρα, οι γιατροί Ι. Παγίτσας και Ν. Παπαθανασίου,  ο διεθυντής της REMAX/Epilogi Κων. Κολοβός, ο πρόεδρος της σχολής "Open Mellon" Χρ.Γενιτσεφτής, οικονομικά στελέχη κ.ά. Χαιρετισμό στο συνέδριο απηύθυναν ο πρόεδρος του ΕΒΕΛ Σωτ. Γιαννακόπουλος και ο περιφερειακός σύμβουλος Βασ. Πινακάς.  Υπεύθυνη διοργάνωσης του συνεδρίου ήταν η Ελ. Τζανακούλη.

Gallery άρθρου