Νέα σύσκεψη για την ασφάλεια των επιχειρήσεων στη ΒΙΠΕ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2018 15:16

Νέα σύσκεψη για θέματα ασφάλειας και λειτουργίας των εγκαταστημένων επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ και της ευρύτερης περιοχής Δήμου Τεμπών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας μεταξύ του αστυνομικού διευθυντή Βασ. Καραπιπέρη, του δημάρχου Τεμπών Κ. Κολλάτου, του προέδρου του ΣΘΕΒ Αχ. Νταβέλη και της γεν. διευθύντριας του ΣΘΕΒ Ελ. Καματέρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενων ενεργειών της Διοίκησης του Συνδέσμου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια, λειτουργία αλλά και βελτίωση της φύλαξης και προστασίας των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ αλλά και του Δήμου Τεμπών. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συμφώνησαν πως προτεραιότητα της Αστυνομίας αλλά και της Πολιτείας γενικότερα είναι η στενότερη συνεργασία όλων των πλευρών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και οι περιουσίες των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής. Τέλος συμφωνήθηκε πως θα πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων, προτείνοντας στοχευμένες λύσεις και παρεμβάσεις.

Προτεραιότητα του ΣΘΕΒ είναι η στήριξη και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στα μέλη του, προκειμένου να επιλύονται με ασφαλή και οριστικό τρόπο, όλα τα ζητήματα που αφορούν στην επαγγελματική τους εγκατάσταση και δραστηριότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass