Ελαφρύνσεις ζητούν οι τρίτεκνοι

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2018 16:18

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο είχε προχθές Τρίτη η διοίκηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος ΟΠΟΤΤΕ.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας «μια συνάντηση με εκκρεμή θέματα από την προ διετίας πρώτη του συνάντηση, για να δούμε από κοινού ποιες είναι οι δυνατότητες της μεταμνημονιακής περιόδου, ώστε να ελαφρυνθούν οι τρίτεκνες οικογένειες.


Η δοίκηση της ΟΠΟΤΤΕ επέδωσε επιστολή στον κ. Τσακαλώτο με αιτήματα όπως η άμεση αναγνώριση των τριτέκνων οικογενειών ως πολύτεκνοι, αποκατάσταση αδικιών στα οικογενειακά επιδόματα, φοροελαφρύνσεις, ΕΝΦΙΑ, έκπτωση στα μέσα μεταφοράς, ελάφρυνση δανειοληπτών (Παρακαταθηκών και Δανείων - Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), φοιτητικές εστίες, παιδικοί σταθμοί κ.ά. Ο νομικός σύμβουλος της ΟΠΟΤΤΕ κ. Ευάγγελος Αυγουλάς με μια εμπεριστατωμένη τοποθέτηση παρουσίασε τα προβλήματά μας. Ο κ. υπουργός Οικονομικών εξέφρασε αντιρρήσεις σε κάποια αιτήματά μας αλλά, όπως είπε, θα συγκροτηθεί επιτροπή επεξεργασίας για να θέσει σε προτεραιότητα τα αιτήματά μας ώστε να συμπεριληφθούν στις ελαφρύνσεις. Πάντως ο κ. Τσακαλώτος από την ενημέρωση που του έγινε απεκόμισε πληροφορίες για κάποια θέματα που δεν γνώριζε.
Η ΟΠΟΤΤΕ επεξεργάζεται και προτείνει διάφορα μέτρα τα οποία θα βοηθήσουν στην άμβλυνση του δημογραφικού και παράλληλα θα βοηθήσουν τις οικογένειες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Παρόντες στη συνάντηση από την ΟΠΟΤΤΕ ήταν οι Αχλαδιανάκης Μανώλης (πρόεδρος) , Βακουφτσή Σούλα (γ. γραμματέας), Δήμος Βασίλης (ταμίας), Τσούλιας Στέλιος (β΄αντιπρόεδρος), Χριστοθανόπουλος Δημήτρης (γ’ αντιπρόεδρος), Κοντός Δημήτρης (οργανωτικός γραμματέας), Νερούτσου Μαρουλία (μέλος) και Παράβολου Θωμαΐ (πρόεδρος συλλόγου Σύρου)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass