Υποτονική η κίνηση στην αγορά των Φαρσάλων

Παρά τις χαμηλές τιμές των εκπτώσεων

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2018 15:14

Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες από την έναρξη των εκπτώσεων, που παραδοσιακά χαρακτηρίζονται "αναγνωριστικές", η αγορά των Φαρσάλων παρουσιάζει υποτονική κίνηση και φαίνεται καθαρά η έλλειψη ρευστότητας που μαστίζει την επαρχία Φαρσάλων και τη χώρα γενικότερα.

"Οι τιμές φέτος κυμαίνονται σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα, σε σχέση με την περσινή περίοδο των εκπτώσεων, αλλά η κίνηση είναι υποτονική", επισήμανε ιδιοκτήτης καταστήματος ένδυσης, ο οποίος εκτιμά ότι μέχρι το τέλος των εκπτώσεων ο τζίρος δεν θα είναι αρκετός ούτε για την απόσβεση του κεφαλαίου των "εκτός εποχής" εμπορευμάτων.

Ανάλογες είναι οι απόψεις κι άλλων καταστηματαρχών, που επισημαίνουν ότι καθώς η οικονομική κατάσταση του κόσμου δεν είναι καλή και όλοι προσπαθούν να καλύψουν διάφορες υποχρεώσεις, πού να διαθέσουν τα χρήματά τους για την αγορά διαφόρων ειδών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περίοδο που διανύουμε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού καταφεύγει σε παραθαλάσσια θέρετρα αλλά και σε ορεινά χωριά των Ν. Καρδίτσας και Τρικάλων, απ' όπου κατάγονται. Ετσι η πόλη ερημώνει, ωστόσο οι έμποροι διατηρούν τις ελπίδες τους για καλύτερες ημέρες την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, οπότε και η πόλη των Φαρσάλων γίνεται πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες και εκδρομείς λόγω των πολιτιστικών εκδηλώσεων και της εμποροπανήγυρης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων καλεί τους κατοίκους των Φαρσάλων, με ανακοίνωσή του, "να προτιμήσουν τη φαρσαλινή αγορά, που διαθέτει επάρκεια προϊόντων σε πολύ καλές τιμές και καλής ποιότητας και εφιστά την προσοχή των καταναλωτών να βεβαιώνονται ότι η αναγραφόμενη τιμή πριν την έκπτωση είναι πραγματική".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass