Άνοιξε εκ νέου η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2018 15:15

Διαθέσιμη είναι ξανά από χθες η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης Α21 για τους δικαιούχους του Επιδόματος Παιδιού 2018 που δεν υπέβαλαν αίτηση έως τις 20 Ιουλίου.

Η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από τις ιστοσελίδες του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) και της ΗΔΙΚΑ (www.idika.gr). Η Δ΄ δόση του Επιδόματος Παιδιού 2018, που αντιστοιχεί στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, θα καταβληθεί στις 25-27 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι θα έχουν υποβάλει δήλωση Α21 και θα έχουν εκκαθαρισμένη, φετινή φορολογική δήλωση έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2018.

Στο μεταξύ από την Δευτέρα 30 Ιουλίου μπορούν οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού να ενημερώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αίτησης Α21 και με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxisnet για το ύψος του ποσού που πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους στο πλαίσιο της πληρωμής της Γ Δόσης 2018, όπως επίσης και για τον τρόπο της σχετικής εκκαθάρισης.

 Να θυμίσουμε πως προχθές την Πέμπτη καταβλήθηκε η τρίτη δόση σε 762.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα. Οι δικαιούχοι έλαβαν και τα τυχόν αναδρομικά επιδόματα που δικαιούνται από την αρχή του 2018, σε περίπτωση που δεν είχαν συμπεριληφθεί στις δυο προηγούμενες πληρωμές Μαρτίου και Ιουνίου. Αναδρομικά ποσά επιδομάτων του 2017, για αιτήσεις που ελέγχθηκαν και εκκαθαρίστηκαν, θα καταβληθούν με εμβόλιμη πληρωμή στις αρχές Αυγούστου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass