Ισχνή η συμμετοχή των αγροτών στον Εξωδικαστικό

ΜΟΛΙΣ 18 ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2018 15:00

Μόλις 18 οριστικές αιτήσεις με σκοπό τη ρύθμιση χρεών αγροτών προς την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τον ΟΓΑ αλλά και την PQH, η οποία έχει αναλάβει τα δάνεια της «κακής» Αγροτικής, έχουν υποβληθεί από τις 27 Ιουνίου που άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών και για τους αγρότες.


Σύμφωνα με στοιχεία της Ειδικής Γραμματείας Ειδικής Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, συνολικά έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης ένταξης 542 αγρότες.
Σύμφωνα με τα αθροιστικά στοιχεία της γραμματείας, μέχρι σήμερα έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης 49.544 επιχειρήσεις, ελεύθεροι επιχειρηματίες και αγρότες, έχουν υποβληθεί 3.003 αιτήσεις και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη διαδικασία και ρυθμίσει τα χρέη τους με ευνοϊκό τρόπο 213 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες.
Πάντως μέσα στους επομένους μήνες θα πρέπει να αναμένονται αλλαγές προσώπων στην Ειδική Γραμματεία Ειδικής Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, καθώς έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον σημερινό γραμματέα Φώτη Κουρμούση.
Ήδη αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ η  πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (αριθ. πρωτ. 13314/01-08-2018) των υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικονομικών για την πλήρωση της θέσης Ειδικού Τομεακού Γραμματέα στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφιότητας λήγει την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 14:00 μμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass