Έγινε η φορολοταρία των αποδείξεων του Ιουλίου

ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 1.000 ΤΥΧΕΡΟΙ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 15:00

Ολοκληρώθηκε χθες η δημόσια κλήρωση του υπουργείου Οικονομικών η οποία ανέδειξε τους 1.000 τυχερούς που κερδίζουν από 1000 ευρώ.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον  Ιούλιο. Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τους τυχερούς λαχνούς μέσα από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο ΤΑΧΙS. Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ. Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε επιλαχόντα.
Οι επόμενες κληρώσεις για φέτος είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου (για τις συναλλαγές του Αυγούστου), στις 25 Οκτωβρίου( για τις συναλλαγές του Σεπτεμβρίου), στις 29 Νοεμβρίου (για τις συναλλαγές Οκτωβρίου) και στις 24 Δεκεμβρίου (για τις συναλλαγές Νοεμβρίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass