Υποχρεωτική από σήμερα η υποβολή του εντύπου Ε8

ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:12

Υποχρεωτική καθίσταται από 1η Σεπτεμβρίου, η υποβολή του νέου εντύπου Ε8. Επί της ουσίας, με την έναρξη του νέου μήνα, παύει να ισχύει η υποχρέωση χειρόγραφης τήρησης του ειδικού βιβλίου υπερωριών και ξεκινάει η υλοποίηση της νέας διαδικασίας.

Πρόκειται για το έντυπο, το οποίο αναγγέλλει κάθε μεταβολή στο καθιερωμένο ωράριο εργασίας ή αφορά στον χρόνο εργασίας του προσωπικού και την οργάνωσή του.

Αποτελεί προϊόν σχετικής απόφασης του υπουργείου Εργασίας, αναφορικά με τον επαναπροσδιορισμό των παραμέτρων που σχετίζονται με την ηλεκτρονική υποβολή εντύπων, που εντάσσονται στον τομέα ευθύνης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και του ΟΑΕΔ. Το Ε8 υποβάλλεται πριν την έναρξη υπερεργασίας ή νόμιμης υπερωριακής απασχόλησης. Σημειώνεται ότι όλα τα στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με την υπερεργασία και τη νόμιμη υπερωριακή απασχόληση και καταχωρούνται σε έντυπο Ε8, που υποβάλλεται με επιτυχία, είναι εφικτό να τροποποιηθούν με νέα τροποποίηση, πριν πραγματοποιηθεί η αλλαγή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass