Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δουλειές για να σωθούν και οι συντάξεις!

Ο ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΓΗ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 16:05

«Μακάρι να μην ισχύσουν οι μειώσεις στις συντάξεις που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον Ιανουάριο του νέου έτους.

Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία ούτε τις ψήφισε, ούτε και υπήρξε καμία απαίτηση κατά την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμάρα για άλλες περικοπές. Αυτές επιβλήθηκαν ως αναγκαίες λόγω των πειραμάτων με τους “βαρουφάκηδες”, τις “αυταπάτες” και τα δημοψηφίσματα της... πρώτης φοράς αριστερά». Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, συνομιλώντας με συνταξιούχους στην Κοκκινόγη Ελασσόνας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, βρέθηκε πρόσφατα στο χωριό της Ελασσόνας όπου, μετά τη λειτουργία στην ιστορική μονή του Αγίου Αντωνίου, που παρακολούθησε με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σαπουνά και τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Αλέξανδρο Γκόγκο, κατευθύνθηκε στην πλατεία του οικισμού, κι εκεί είχε την ευκαιρία να ακούσει τους κατοίκους. Οι συνταξιούχοι του εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον των συντάξεών τους και τους υψηλούς φόρους, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για τον ΕΝΦΙΑ.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στη δέσμευση της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ. Όπως χαρακτηριστικά είπε «εμείς δεν τάζουμε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σαν τον κ. Τσίπρα που κορόιδεψε τον κόσμο. Θα τον μειώσουμε, όμως,κατά 30%, όπως και τους φορολογικούς συντελεστές, αλλά και τις ασφαλιστικές εισφορές. Κυρίως, όμως, με μια άλλη πολιτική προσέλκυσης επενδύσεων θα δημιουργήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας εντός 3 χρόνων. Έτσι και η ανεργία θα αντιμετωπισθεί και στα ταμεία θα μπει χρήμα, ώστε και οι συντάξεις σας να μην κινδυνεύουν με μειώσεις».

Σχετικά Άρθρα