Ευελιξία στην αξιολόγηση των αιτήσεων του Αναπτυξιακού

Ο ΣΒΘΚΕ ΖΗΤΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2018 15:30

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απηύθυνε επιστολή προς τον κ. αναπληρωτή υπουργό Βιομηχανίας του Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα,

με την οποία χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου, οι οποίες ανακοινώθηκαν πρόσφατα, για την προώθηση νέων βελτιωτικών τροποποιήσεων του αναπτυξιακού νόμου 4399/2016, οι οποίες ως στόχο έχουν να καταστήσουν το επενδυτικό περιβάλλουν στη χώρα μας, πιο φιλικό για τους υποψήφιους επενδυτές και συνάμα πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό για την ελληνική οικονομία και ταυτόχρονα ζητά τη βελτίωση του πλαισίου που αφορά στην αξιολόγηση της πληρότητας των Αιτήσεων Υπαγωγής. Η απόρριψη αξιόλογων επενδυτικών προτάσεων με μόνο αιτιολογικό την απουσία ή την έλλειψη ενός ή περισσότερων δικαιολογητικών, τα οποία εύκολα μπορούν να προσκομισθούν εφόσον ζητηθούν, δεν απηχεί την πάγια θέση και επιθυμία της Πολιτείας για την ενίσχυση και την υποστήριξη επενδυτικών πρωτοβουλιών, τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή. "Για τον λόγο αυτό, ο Σύνδεσμος ζητά να ενταχθεί στις βελτιωτικές τροποποιήσεις του αναπτυξιακού νόμου και η βελτίωση του πλαισίου που αφορά στην αξιολόγηση της πληρότητας των Αιτήσεων Υπαγωγής, ώστε να καταστεί πιο ευέλικτο και αποτελεσματικό, προκειμένου αξιόλογες επενδυτικές προτάσεις να μην απορρίπτονται εξαιτίας επουσιωδών ελλείψεων και αιτίων".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass