Εβδομάδα πληρωμών...

ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2018 15:14

Εβδομάδα πληρωμών η τρέχουσα καθώς θα καταβληθούν οι συντάξεις Οκτωβρίου 2018, η Δ’ δόση του Επιδόματος Παιδιού και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα:


* Από μεθαύριο Πέμπτη 27/9 θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Οκτωβρίου ενώ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου. Αναλυτικά το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και το ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις μεθαύριο, 27 Σεπτεμβρίου 2018. Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, ενώ το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την επομένη, δηλαδή την Τρίτη 2 Οκτωβρίου. Επίσης την Πέμπτη θα πληρώσουν τους συνταξιούχους τους τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας ενώ την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.  
* Εξάλλου τα χρήματα του ΚΕΑ θα πιστωθούν μεθαύριο Πέμπτη  αλλά θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου. Η πληρωμή του ΚΕΑ, όπως γίνεται κάθε φορά, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανέναν περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Το σύνολο των δικαιούχων ανέρχεται στους 306.196
* Σχετικά με τη δ’ δόση του επιδόματος του παιδιού 2018 σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ θα καταβληθεί έως μεθαύριο 27 Σεπτεμβρίου. Η πληρωμή πάντως σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει - εκτός απροόπτου αύριο την Τετάρτη ενώ όπως συμβαίνει κάθε φορά η πίστωση θα ξεκινήσει από τις απογευματινές ώρες σήμερα.  Η δ’ δόση 2018 θα αντιστοιχεί στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και δικαιούχοι θα είναι όσοι είχαν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και είχαν υποβάλλει αίτηση Α21 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου. Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή ακολούθως, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλει φέτος Α21.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass