Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές των φοροτεχνικών

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2018 15:02
Από τη χθεσινή πρώτη ημέρα των εκλογών της ΕΦΕΕΛ Από τη χθεσινή πρώτη ημέρα των εκλογών της ΕΦΕΕΛ

Ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται σήμερα,  οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας.

Η διαδικασία διενεργείται από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στα γραφεία της Ένωσης (Παπαναστασίου 70) και μέσω αυτής θα εκλεγούν για την επόμενη τριετία η νέα 7μελής διοίκηση, η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για την πανελλήνια κλαδική Ομοσπονδία (ΠΟΦΕΕ).
Και στις φετινές εκλογές υπάρχει ένα και μόνο ψηφοδέλτιο και για μεν το Δ.Σ. οι υποψήφιοι είναι συνολικά 19, για την Εξελεγκτική Επιτροπή 5, για δε την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΦΕΕ) 34. Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη ψηφίζουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η συμμετοχή κατά τη χθεσινή α΄ ημέρα των εκλογών ήταν  αρκετά ικανοποιητική.
Θυμίζουμε πως οι υποψήφιο για το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι οι: ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΠΝΙΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΚΙΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΤΣΙΜΠΟΓEΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ   ΜΙΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ,  ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΕΡΔΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,  ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  
Οι υποψήφιοι για την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι: ΖΟΥΜΠΕΛΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΛΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΝΤΑΜΠΟΡΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Οι υποψήφιοι για την ΠΟΦΕΕ είναι οι: ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ,    ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΙΑΓΚΟΥ ΘΩΜΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΚΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ, ΚΑΜΠΟΖΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ, ΚΑΠΝΙΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ , ΚΑΡΑΓΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ,  ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΙΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΤΣΙΜΠΟΓEΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΟΥΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,  ΜΑΛΑΧΤΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΜΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΙΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ ΦΩΤΙΟΣ, ΜΠΟΥΡΙΤΑ ΘΕΟΦΑΝΙΑ  ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΕΡΔΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΥΓΓΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass