Στο κτίριο του ΟΕΚ μετακόμισε το Ελεγκτικό Συνέδριο

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2018 15:00
Η πινακίδα της υπηρεσίας από χθες το απόγευμα αναρτήθηκε στο κτίριο του τ. ΟΕΚ  Η πινακίδα της υπηρεσίας από χθες το απόγευμα αναρτήθηκε στο κτίριο του τ. ΟΕΚ

Στο κτίριο του τ. ΟΕΚ, στεγάζεται από τον περασμένο μήνα το Ελεγκτικό Συνέδριο του ν. Λάρισας, η υπηρεσία του οποίου ελέγχει τις πληρωμές των ΟΤΑ και των Οργανισμών του Δημοσίου, δίνοντας τις απαραίτητες εγκρίσεις για την εκταμίευση ποσών.

 Στο συγκεκριμένο τριώροφο κτίριο, που βρίσκεται  επί των  οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Παναγούλη, η κατασκευή του οποίου είχε κάνει αίσθηση - μιας και οι χώροι του δημοσίου κτιρίου σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά με βιοκλιματική αρχιτεκτονική- στεγάζονταν από το 2.006 οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας. Από το 2012 όμως, αφότου οι αρμοδιότητές του Οργανισμού πέρασαν στον ΟΑΕΔ, παρέμεινε αναξιοποίητο και ελάχιστοι υπάλληλοι ασχολούνταν από εκεί με τις υποθέσεις του.

Η κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ κατ΄ επιταγή του Υπουργείου Εργασίας και με γνώμονα την εξοικονόμηση πόρων, αποφάσισε την περασμένη Άνοιξη να το αξιοποιήσει, επ΄ωφελεία του Δημοσίου, παραχωρώντας το για 10 χρόνια με σύμβασή "χρησιδανείου" χωρίς την καταβολή ανταλλάγματος - ενοικίου δηλαδή, στην τοπική υπηρεσία του Υπ. Δικαιοσύνης, όπερ και εγένετο.

. Από τον περασμένο μήνα το «Ελεγκτικό Συνέδριο – Πρώτη Υπηρεσία Επιτρόπου ν. Λάρισας», το οποίο μέχρι πρότινος μίσθωνε χώρους σε οικοδομή επί της Μανωλάκη, στεγάζεται σε νέα διεύθυνση… 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass