Η νέα διοίκηση στην ΕΦΕΕΛ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2018 22:12

Νέα διοικητικά όργανα για την επόμενη τριετία έχει από χθες η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών ν. Λάρισας. Μετά το πέρας της διήμερης εκλογικής διαδικασίας που ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου, τα μέλη των επαγγελματιών λογιστών και φοροτεχνικών του νομού, ανανέωσαν με τη ψήφο τους την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που συγκροτούσαν την προηγούμενη διοίκηση καθώς οι 5 από τους 7 ήταν και στην προηγούμενη διοίκηση.

Συγκεκριμένα στις εκλογές της Ένωσης συμμετείχαν 199 από τα 217 οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, με το ποσοστό συμμετοχής διαμορφώνεται στο 90%). Σημειώνεται πως λίγο πριν τις 6 είχαν ψηφίσει 184 μέλη και η εφορευτική επιτροπή για να προλάβουν να ψηφίσουν και κάποια μέλη από την Ελασσόνα παρέτεινε για μία ώρα τη διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα.

Για το Δ.Σ, κατά σειρά ψήφων εκλέγονται, οι ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (143), ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (138) , ΜΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (91), ΚΙΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (77), ΚΟΤΣΙΜΠΟΓEΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ (75), ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (66) και ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (50). Οι νέοι στο ΔΣ είναι οι ΚΙΣΣΑΣ και ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (81),ΝΤΑΜΠΟΡΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (76) και ΖΟΥΜΠΕΛΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (69).

Σύμφωνα με το ποσοστό συμμετοχής των μελών στην εκλογική διαδικασία, που αποτελούσε και προσωπικό "στοίχημα" του συλλόγου, εκλέγονται πέντε επιπλέον αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια κλαδική Ομοσπονδίας (ΠΟΦΕΕ). Από τις προηγούμενες εκλογές οι αντιπρόσωποι ήταν 15 και τώρα θα είναι 20. 

Αυτοί που εξελέγησαν κατά σειρά είναι οι: ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (134), ΝΑΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (122), ΜΑΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ (98 ), ΚΙΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (82), ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (78) ΚΟΤΣΙΜΠΟΓEΩΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ (76), ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ (59), ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (59), ΚΩΣΤΟΠΟΎΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (55), ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (54),ΣΥΓΓΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ (45), ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (42), ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑΣ (42), ΚΑΠΝΙΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (41), ΚΑΡΑΓΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (41), ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ ΦΩΤΙΟΣ (41), ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (40), ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΡΗΝΗ (36) ΜΙΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (34) και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (34).

 Σημειώνεται πως η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει εντός των ημερών για να συγκροτηθεί σε σώμα κατανέμοντας τα αξιώματα του προέδρου, αντιπροέδρου, γραμματέα, ταμία και εφόρου δημοσίων σχέσεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass