Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

«Αγόρασε και κέρδισε»... ένα αυτοκίνητο

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2008 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:19
Παραδόθηκε χθες το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού «Αγοράστε και κερδίστε» που πραγματοποίησε φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας, στην υπερτυχερή νικήτρια της καμπάνιας. Το δώρο ήταν ένα αυτοκίνητο, Seat Ibiza, ενώ την παράδοση έκαναν ο πρόεδρος, Νίκος Τζίκας και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Γεώργιος Τσιαπλές. Η τελετή έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Seat Αρσένης, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός του διαγωνισμού.
Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση των δώρων του διαγωνισμού «Αγοράστε και κερδίστε» πραγματοποιήθηκε την περασμένη άνοιξη, σε ανοιχτή εκδήλωση στον πεζόδρομο της γωνίας των οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων, παρουσία καταναλωτών και εμπόρων.
Τα δώρα του διαγωνισμού σύμφωνα με τη σειρά κλήρωσης ήταν ένας φορητός υπολογιστής προσφορά του καταστήματος Pasteque – Παπακώστας Άρης και Σια Ο.Ε, ένα ταξίδι για δύο άτομα (5 ημέρες – 4 διανυκτερεύσεις) σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Stergiaki Travel, δύο τηλεοράσεις LCD 32 ιντσών προσφορά του καταστήματος ηλεκτρικών Λυτροκάπης και ένα αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza 1200 3Θ κόκκινου χρώματος προσφορά του καταστήματος Seat Αρσένης.
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης είχαν ως εξής:
Για τον φορητό υπολογιστή, είχε κληρωθεί το υπ. αριθμ. 003027 δελτίο το οποίο ανήκει στην Κυριακή Καραμπάτου και είχε δοθεί από το κατάστημα Bruno του Γεώργιου Τσιαπλέ, ενώ κληρώθηκαν και δύο αναπληρωματικά δελτία, ήτοι το υπ. αριθμ. 010016 της κ. Κατερίνας Ξυνογαλά το οποίο δόθηκε από το κατάστημα La Gioia της Μαρίας Κωστοπούλου και το υπ. αριθμ. 022669 της Αλεξάνδρας Βαριάμη το οποίο δόθηκε από τα Σούπερ-Μάρκετ Λάρισα.
Για το ταξίδι για δύο άτομα (5 ημέρες – 4 διανυκτερεύσεις) σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη, το υπ. αριθμ. 021794 δελτίο το οποίο ανήκει στη Θεοδώρα Τσιτζιλώνη και δόθηκε από το κατάστημα Μόδα του Δημητρίου Κασιάρη, ενώ κληρώθηκαν και δύο αναπληρωματικά δελτία, ήτοι το υπ. αριθμ. 010012 της Φωτεινής Τζανετοπούλου, το οποίο δόθηκε από το κατάστημα Μάρω της Μαρίας Κωστοπούλου και το υπ. αριθμ. 030950 της Παρασκευής Καλαμάτα το οποίο δόθηκε από το κατάστημα Select του Ιωάννη Μούσια.
Για την πρώτη τηλεόραση LCD 32 ιντσών, το υπ. αριθμ. 022798 δελτίο το οποίο ανήκει στον Θεόδωρο Γκοτζαμάνη και δόθηκε από τα Σούπερ-Μάρκετ Λάρισα, ενώ κληρώθηκαν και δύο αναπληρωματικά δελτία, ήτοι το υπ. αριθμ. 006494 (ανώνυμο) το οποίο δόθηκε από το κατάστημα La Vista της Μαρίας Χατζηγιάννη-Μπαρτζώκη Μαρίας και το υπ. αριθμ. 001314 της Άννας Τζουμέρκα το οποίο δόθηκε από το κατάστημα Μόδα του Δημητρίου Κασιάρη.
Για την άλλη τηλεόραση LCD 32 ιντσών, το υπ. αριθμ. 023613 δελτίο το οποίο ανήκει στον Νικόλαο Αλεξούδη και δόθηκε από τα Σούπερ-Μάρκετ Λάρισα, ενώ κληρώθηκαν και δύο αναπληρωματικά δελτία, ήτοι το υπ. αριθμ. 001084 του Τριαντάφυλλου Χάμου, το οποίο δόθηκε από το κατάστημα Zexra της Φωτεινής Χατζηγρίβα και το υπ. αριθμ. 000206 της Μαρίας Αβραμούλη, το οποίο δόθηκε από το κατάστημα Felix της Παπαδοπούλου Σοφίας.
Τέλος, για το αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza 1200 3Θ κόκκινου χρώματος, το υπ. αριθμ. 010735 δελτίο το οποίο ανήκει στην Μαρία Κουτάκη (η οποία και παρέλαβε το δώρο) και δόθηκε από το κατάστημα Prestige του Κωνσταντίνου Βαλιώτη, ενώ είχαν κληρωθεί και δύο αναπληρωματικά δελτία, ήτοι το υπ. αριθμ. 024675 του Χρήστου Φράγκου το οποίο δόθηκε από τα Σούπερ-Μάρκετ Λάρισα και το υπ. αριθμ. 030960 της Παρασκευής Γκαμπούρη το οποίο δόθηκε από το κατάστημα Select του Ιωάννη Μούσια.