ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΣΕΙΡΑ Μ’

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΕΕΔΕ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2008 3:38 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:23
Στη διοργάνωση της Μ’ Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Λάρισα προχωρά το Τμήμα Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Παράλληλα απευθύνεται και σε επιτυχημένους μάνατζερ, με στόχο την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των γνώσεών τους ώστε να συνδυάζονται με τη συνεχώς συσσωρευμένη εμπειρία τους. Τέλος, στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν σε κάποια αναλογία, νέα ακόμη στελέχη από όλους τους τομείς, που έχουν όμως σημειώσει ιδιαίτερη επίδοση στις σπουδές τους και επιθυμούν να συμπληρώσουν τις ελλείψεις τους σε θέματα Μάνατζμεντ.
Η έναρξη της νέας Σειράς στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2008. Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Γεωργία Ντίκου ή στον Νικόλαο Δασκουλίδη στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΕΔΕ Τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας (Λάρισα, Σωκράτους 111, τηλ: (2410) 553070, Fax: (2410) 579649, e- mail:lar-sls@eede.gr , web site: www.eede.gr).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass